Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Kursinformation
Säffle
1 timme
2020-10-05 18:00
100 SEK

Info om Ge ut din bok

Har du ett manus du drömmer om att ge ut men som just nu samlar damm i byrålådan? Eller ett manus du jobbar aktivt med och som du är redo att ta till nästa nivå? Eller är du bara nyfiken på att veta mer om processen för egenutgivning?

Egenutgivning av böcker fortsätter att öka och förändrar gradvis hela bokbranschen. Att ge ut böcker, som tidigare var en ouppnåelig dröm för många, är numera tillgängligt för var och en. Föreläsaren Malin Edgren berättar översiktligt om de olika moment ett bokmanus går igenom på vägen från idé till färdig bok. Du ges också möjlighet att ställa frågor. Föreläsningen är även upptakt till en studiecirkel på samma tema som hålls senare under hösten för den som söker fördjupning.

 

Om föreläsaren

Författaren Malin Edgren brinner för läslust och skrivande som en del i individens personliga utveckling men också för samhället i stort när det gäller hälsa, tolerans och demokrati. Under läsåret 2018/19 drev hon läslustprojektet Selmas Ettlingar riktat mot sjuåringar i grundskolans årskurs 1. Malin Edgren har givit ut fyra titlar på eget förlag. Hennes erfarenheter av egenutgivning kommer nu fler till del och kan tjäna som inspiration.

Välkommen till en av Medborgarskolans alla föreläsningar!

Ge

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Ge ut din bok.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ge ut din bok!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner