Visa kurser.se som: Mobil

Digitalfoto - Teknik och praktik systemkamera

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Karlstad
15 timmar
2019-11-23 09:30
1 595 SEK

Info om Digitalfoto - Teknik och praktik systemkamera

Har du en systemkamera och vill lära dig hur du gör för att ta de bästa bilderna? Här är fotokursen för dig som vill lämna det automatiska läget bakom dig och börja göra egna inställningar för att ta riktigt fina bilder!

Innehåll
Vi lär oss teorin bakom fotograferandet, hur olika inställningar påverkar den slutgiltiga bilden samt hur man skall ändra dessa i olika situationer.

Upplägg
Vi kommer att diskutera ljusets betydelse samt hur man gör bilder intressanta genom att tänka på bildkompositionen. Vi kommer också att ägna oss åt fotografering inomhus eller utomhus. 5 tillfällen måndagar en gång i veckan, samt en lördag. Kursdatum:

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare
Marcus är en matematikintresserad fotoentusiast som för ca 15 år sedan ärvde en gammal manuell systemkamera och började fotografera "på riktigt". Mörkrumsarbetet kompletterades snart med en enklare digitalkamera och för ungefär 8 år sedan med en digital systemkamera. Marcus fotograferar helst människor i farten; sport, äventyr, hundar gärna i kombination med porträtt. Marcus har varit ledare för ett stort antal fotokurser på Medborgarskolan.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
Material ingår i kursavgiften.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 6 % rabatt på Bokus och 10 % rabatt på Akademibokhandeln. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden.

Bra att veta
Tag med din kamera och komplett manual.

Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Digitalfoto - Teknik och praktik systemkamera.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Digitalfoto - Teknik och praktik systemkamera!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner