Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Bokföringens grunder Visma

Medborgarskolan Värmland och Örebro
Kursinformation
Örebro
24 timmar
2020-09-14 17:30
4 550 SEK

Info om Bokföringens grunder Visma

Bli trygg med dina siffror och lär dig grunderna i bokföringen. Efter kursen kommer du som deltagare att kunna hantera normal löpande bokföring för ett mindre företag inkl. moms, löner, sociala avgifter, skatter och avskrivningar.

Innehåll
Efter avslutad kurs är målet att du skall kunna hantera vanliga affärshändelser, moms, löner, arbetsgivaravgifter. Orientering i bokföringslagen och den praxis som rör bokföring.

UPPLÄGG
Under kursen varvas teori och praktik. Det krävs en hel del läsning hemma samt att deltagarna förbereder varje kurstillfälle genom att läsa anvisade kapitel och gör tillhörande övningar hemma.

Vi anpassar verksamheten efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi har minskat våra gruppstorlekar, liksom anpassat lokaler så att rekommenderat avstånd kan hållas. Du kan delta i flertalet av våra kurser digitalt och online via videolänk. Vi bedriver även en del verksamhet utomhus. Har du fler funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Kursledare

Carina Olsson är civilekonom och har arbetat med ekonomi i 20 år varav ett flertal år som ekonomichef. Carina arbetar sedan 13 år i eget företag med redovisning, bokslut, deklaration samt rådgivning. Hon har i sitt arbete utbildat ett flertal redovisningsekonomer samt varit handledare för ekonomistudenter vid Yrkes Högskolan.

Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Kursmaterial
I kursen använder vi oss av boken Bokföring från början Fakta och övningar med ISBN 9789147113231 (boken hittar du här) , Bokföring från början - lösningar ISBN 9789147113224 (boken hittar du här) och material som framtagits av ledaren. Observera att kursmaterialet inte ingår i kursavgiften och INTE tillhandahålls av Medborgarskolan.

Boken finns att köpa via näthandel eller via Lindhska bokhandeln, Drottninggatan 11 i Örebro. Invänta kallelse med datum för kursstart innan du köper boken.
Ta med boken till första kurstillfället.

Under den termin som du är kursdeltagare hos Medborgarskolan får du även 5% rabatt på www.bokus.com. Rabatten gäller böcker, pappers- och kontorsvaror. Kontakta oss för att få rabattkoden

Bra att veta
Vi arbetar i små grupper, där vi sitter vid var sin dator med internetuppkoppling och Windows 7 och Microsoft 2016. I datasalen finns också en projektor som visar lärarens dataskärm.
Alla kursstarter är preliminära. Du får en kallelse till kursen med definitivt startdatum cirka en vecka före kursstart.

Vill du delbetala kursen? Skriv i meddelanderutan vid din anmälan att du önskar delbetala.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Medborgarskolan Värmland och Örebro

intresse blir kunskap på Medborgarskolan

Där intresse blir kunskap

Medborgarskolan är ett av Sveriges största studieförbund och här hittar du kurser i Örebro, Karlstad, Kristinehamn, Säffle, Arvika samt andra delar av Värmland. Medborgarskolan finns över hela landet och våra kurser och kulturaktiviteter engagerar varje år omkring en miljon deltagare. Vår verksamhet...


Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Värmland och Örebro

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bokföringens grunder Visma.

Kontaktuppgifter till Medborgarskolan Värmland och Örebro

Medborgarskolan Värmland och Örebro

Drottningg. 48
65225 KARLSTAD

Tel: Värmlands län: 054-10 21 40 Örebro län: 019-764 14 00
www.medborgarskolan.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Bokföringens grunder Visma!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner