Yinyoga

Längd
16 timmar
Pris
1 250 SEK
Längd
16 timmar
Pris
1 250 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Yin yoga är en lugn och avslappnande yogaform där man ger sig tid till att ”bara vara”. Vi släpper alla prestationskrav och impulsen att ”göra” något för att istället öva på att vara i nuet och känna hur kroppen känns.

I yin yoga intas varje position med hjälp av tyngdkraften och tillsammans med fokus på andningen underlättar vi för kroppens muskler att slappna av. Vi stannar ca 3-5 minuter i varje position, på så vis stimuleras och töjs bindväven/fascian som håller samman kroppens samtliga organ och muskler. Yin yoga är ett bra komplement till annan fysisk aktivitet såsom löpning eller mer dynamiska yogastilar och passar särskilt bra om man känner sig stel. 

Upplägg:
-Landa skönt på mattan, med lätta rörelser för att känna in kroppen ordentligt.
-Olika Yin yoga positioner
-Andningsövningar/Meditation/Stillhet.

FÖR VEM?
Alla är välkomna oavsett erfarenheter.
Kursen kan komma att ges på engelska om det finns internationella deltagare med.

Är du Ashtangayoga deltagare med klippkort eller månadskort kan du även anmäla dig till denna kurs eller komma som Drop in.
(Skriv i meddelande vid anmälan vilket kort du har)

KURSLEDARE
Helena Frentzell

KURSMATERIAL
Yogamatta finns att låna i lokalen, du kan också ta med din egen.

BRA ATT VETA
Uppehåll Kristi Himmel 9/5
Du bör ha mjuka kläder som du kan röra dig i utan att fastna. Ät inte en större måltid 2 - 3 timmar innan kursen. Stäng gärna av mobilen innan du kommer in i lokalen. Klippkort och Månadskort inom Ashtangayogan gäller även för denna kurs.

Rabatterat pris 20% för heltidsstuderande. Ev rabattorsak anges vid anmälan. Giltigt intyg skall uppvisas. Fakturan som skickas hem till dig är utställd på fullpriset men efter att du visat upp rabattintyg betalar du in det rabatterade beloppet. Kursavgiften går att dela upp på två el tre månader utan extra kostnad.

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG HOS OSS!   
Betala in kursavgiften och kontakta oss efteråt på: 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto som du kan lämna till din arbetsgivare.   

Epassi:  
Anmäl dig till kursen som vanligt och skriv i meddelanderutan att du betalar genom Epassi.
Välj betalningsmetod: Medborgarskolan faktura 
Via Epassis (app/hemsida) väljer du det belopp du vill använda hos Medborgarskolan, beroende på hur mycket du har din pott. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Yinyoga och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Grangatan 2
21214 MALMÖ

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights