Workshop i akvarellmålning

Längd
4 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
16 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
0 SEK
Nästa kurstillfälle
16 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Inom projektet Lugn & Ro i Ystad bjuder vi in till en workshop där du ges tillfälle att gestalta din favoritplats i Ystad kommun genom målning.

Projektet Lugn & Ro i Ystad är ett samarbetsprojekt med 4 andra studieförbund i Ystad där vi vill ge utrymme till invånare att, i någon form, till exempel genom ett fotografi, en kort text eller en målning, visa upp en plats i Ystad kommun som skänker personen lugn & ro. Projektet genomförs med stöd från Ystad kommun.

Nu bjuder vi på Medborgarskolan in till en workshop där du ges tillfälle att gestalta din favoritplats i Ystad kommun genom målning. Material finns på plats och fokus kommer att vara på akvarellmålning, men du är välkommen att ta med annat måleri-material om du hellre använder det. Ledare för workshopen är konstnären Magnus Åkesson som även är cirkelledare hos Medborgarskolan. Efter workshopen tar vi gärna emot era alster, då vi har en insamling av material kopplat till projektet, och ett urval av detta material kommer att ställas ut på biblioteken runt om i kommunen. 

Hjärtligt välkommen 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 mars, 2024

  • Kurs
  • Ystad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Workshop i akvarellmålning och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights