Thailändska Nybörjare

Längd
20 timmar
Pris
1 645 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
20 timmar
Pris
1 645 SEK
Nästa kurstillfälle
5 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Thailand är ett fantastiskt resmål som lockar många. Vissa väljer att spendera större delen av året där, skaffar arbete och bostad! Oavsett om du är turist eller planerar att bosätta dig i landet är det alltid en god idé att ha lite språkkunskaper i bagaget. Så, säg “Sawàtdii!” – det betyder “hej” på thai!

Upptäck glädjen och friheten i att lära dig thailändska med oss! I en värmande och avslappnad miljö, guidar våra passionerade modersmålstalare dig genom en resa i språket. Med små, intima grupper får varje elev personlig uppmärksamhet och utrymme att blomstra.

 

Välkommen till våra inspirerande och trivsamma språkkurser! Hos oss får du inte bara lära dig thailändska, utan även möjligheten att utforska språket i en avslappnad atmosfär. Våra noggrant utvalda kursledare, som har thailändska som sitt modersmål, kommer att guida dig genom kursen. Grupperna är små, vilket ger dig gott om utrymme för din språkutveckling.

I våra nybörjarkurser fokuserar vi på att bygga grundkunskaperna i thailändska språket, inklusive grammatik och tal. Vi koncentrerar oss på det praktiska vardagsspråket och använder kursmaterial som innehåller texter, övningar och grammatik. Genom olika övningar, såsom dialoger och rollspel, lär du dig att tala självständigt och göra dig förstådd.

Efter kursen ska du kunna ställa och besvara enkla vardagliga frågor. Du får självförtroendet till att interagera med andra och blir mer självständig då du kan läsa enklare texter och skyltar själv.

Så här går det till
Kursen sträcker sig över tio veckor, med en fast veckodag och tid för kontinuitet i ditt lärande. Vi anpassar tempot och innehållet efter gruppens behov, så att alla kan följa med på bästa sätt.

Material
Vilket kursmaterial ni ska använda bestämmer ni vid första kurstillfället. Kostnad för material ingår inte i kursavgiften.

För vem? 
Denna kurs är perfekt för dig som är ny till thailändska och vill börja på en spännande språkresa.

Anmälan 
Se till att läsa igenom våra köpvillkor innan du anmäler dig. När vi har tillräckligt med anmälningar skickar vi ut en kallelse med all nödvändig information. 

  • Anmälan är bindande
  • Kursens startdatum är preliminärt.
  • Invänta alltid kallelse innan du går till kurslokalen.

Ledare
Våra ledare är inte bara lärare; de är dina vägvisare. De har genomgått Medborgarskolans pedagogiska program och är dedikerade till din utveckling. Genom ett utbildningsprogram ges våra ledare möjlighet till såväl personlig som pedagogisk utveckling, en viktig del av Medborgarskolans kvalitetsarbete. 

Rabatt
Som kursdeltagare får du rabatter på kursmaterial. Läs mer om hur du kan dra nytta av detta erbjudande. Läs mer om hur du gör: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Detta är folkbildning
Hos oss är folkbildning en gemensam resa. I våra studiecirklar delar vi kunskap och erfarenheter, och du som deltagare har möjlighet att forma innehållet efter demokratiskt inspirerad modell. 

Studiecirkeln är folkbildningsrörelsens klassiska kursform och kan handla om stort och smått, lokalt och globalt. Den kan genomföras vid träffar, på distans eller semidistans. Vi på studieförbundet Medborgarskolan ger dig möjlighet att lära, utvecklas och utbyta erfarenheter och tankar med andra människor. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

5 september, 2024

  • Kurs
  • Malmö

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Thailändska Nybörjare och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Medborgarskolan Syd
Linnégatan 61
21614 LIMHAMN

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights