Street'n show 4-6 år

Medborgarskolan Syd, i Degeberga
Längd
11 timmar
Pris
985 SEK
Längd
11 timmar
Pris
985 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

I denna kurs får barnen ha kul samtidigt som de både får röra på sig och lära sig något nytt! På ett lekfullt och roligt sätt testar vi att dansa street´n show som är en mix av olika dansstilar som bland annat jazzdans, hiphop och showdans.

Om kursen
Det ska vara en rolig stund med mycket rörelse till musik och glad dans. Det blir mest koreografi men vi kommer även att göra diagonaler och annan teknikträning. Lektionerna inleds med uppvärmning och avslutas med stretching. Street´n show är den dansform som ligger till grund för de flesta koreografier i musikaler, filmer och dansvideor. 

För vem
Du behöver ingen förkunskap.

Kursledaren
Diana Cederfri har sedan hon var 11 år dansat jazz och streetdance. Hon har även stor förkärlek till slasa och samba. Diana har dansat på flera dansskolor i Skåne och medverkat som dansare i "Rock the night" Till vardags arbetar Diana som diabetessjuksköterska, zumba instruktör och brinner för folkhälsa. För Diana är dansen ett fantastiskt verktyg till att förbättra hälsa och skapa livsglädje. Hon ser framemot att möta alla dansare här via Medborgarskolan, både barn, unga och äldre.

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
-OBS: Uppehåll v.8 och v.14. Uppvisning på teatern den 1 maj.
-Bär bekväm klädsel som är lätt att röra sig i, gymnastikskor och ta gärna med vattenflaska
-Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Street'n show 4-6 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Söndreklacksvägen 3
29731 DEGEBERGA

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights