Jazzmix - danskurs vuxen

Medborgarskolan Syd, i Helsingborg
Längd
10 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
11 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
11 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Gillar du att dansa? Jazzmix vänder sig till dig som med dans vill stärka din kropp och samtidigt få en trevlig stund. I Jazzmix provar vi olika stilar, och dansen ger dig både styrka, smidighet, kroppskontroll och bättre balans.

Vi tränar steg, stegkombinationer, hållning, teknik, styrka och smidighet. Varje klass börjar med uppvärmning, därefter gör vi övningar på golvet eller på diagonalen för att öva in grundsteg. Under kursens gång bygger vi på en koregrafi, förbättrar koordination, styrka och strävar efter att hitta rätt uttryck. Jazzmix är en blandning av olika stilar, där uttryck och danslust står i fokus. Under kursen kommer du föruom jazzdans att hinna prova dansstilar som street, contemporary, commersial med mera. 

För vem
Inga förkunskaper krävs. Kursen är lämplig från 15 års ålder.

Kursledare
Matilla Yttergren, 26, är dansare och musikalartist med en Bachelor i Musical Theatre från Glasgow. Hon har lång erfarenhet av undervisning för alla nivåer och åldrar. Förutom många års arbete som artist har hon undervisat på dansskolor, kulturskolor och är certifierad Les Mills-instruktör. Matilla undervisar i allt från balett och tåspets till jazz, street, contemporary och modern till commercial dans. På Matillas lektioner prioriteras dansglädje, med fokus på teknik, musikalitet, träning och konstnärligt uttryck. 
Det är något speciellt med våra kursledare! Kursledare hos oss ingår i Medborgarskolans ledarutvecklingsprogram, som är en del av vårt kvalitetssystem. Det är anpassat för vuxenutbildning och ger ledarna såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta
Vi dansar på parkett, endast mjuka skor eller barfota. Välj mjuka, smidiga kläder, kom gärna ombytt.

Obs! Preliminärt startdatum - invänta alltid din kallelse till kursen eller följ den här på webben där vi hela tiden uppdaterar med nya startdatum om en kurs blir framflyttad i tid! Eventuell grund för rabatt anges vid anmälan (intyg krävs) - välj betalningsalternativet "Medborgarskolan faktura" så lägger vi in rabatten innan du betalar.

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss!
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 eller region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, teater, musik eller sång och få 300 kr rabatt på den andra, eller 500 kr rabatt på din tredje kurs (gäller ej för kombinationen bas- och ensemblekurs i teater Hbg).
Går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudandet innefattar kurser på minst 9 kurstillfällen som går parallellt under terminen, och inkluderar ej individuell undervisning. Rabatten är personlig och gäller ej för syskon och familj.

Har du Friskvårdsbidrag eller rabatt att utnyttja? Skriv en notering om det i din anmälan, samt välj "MEDBORGARSKOLAN FAKTURA", så justeras din kursavgift före betalning.

Rabatt
Alla som går en kurs hos oss får rabatt på böcker. Läs om hur du utnyttjar rabatten: http://www.medborgarskolan.se/toppmeny/kurser-forelasningar/rabatt-pa-kursmaterial/

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

11 september, 2024

  • Kurs
  • Helsingborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Jazzmix - danskurs vuxen och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights