Dansdag med dansmix 6-8 år

Medborgarskolan Syd, i Kristianstad
Längd
4 timmar
Pris
395 SEK
Nästa kurstillfälle
15 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
4 timmar
Pris
395 SEK
Nästa kurstillfälle
15 juli, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Dansdag med dansmix. Under denna dag får du testa olika danstilar och vi fokusera på dansglädje och gemenskap.

Om kursen
Under denna dag får man ta del av blandade dansstilar med fokus på dansglädje, koreografi och gemenskap! Dagen inleds med två danspass, därefter fika med egenhavd matsäck innan dagens sista pass! Perfekt för dem som vill ha en rolig aktivitet under sommaren

För vem
Du behöver inga förkunskaper.

Kursledaren
Alice är en kreativ och ambitiös tjej som brinner för att dansa. Hon började dansa redan vid fyra års ålder och har sedan dess skaffat sig erfarenhet inom stilar som hiphop/street, jazz och modern. Det allra viktigaste för henne är dock att man ska få ha kul med dansen och att vara del av en gemenskap!

Alla våra kursledare har genomgått Medborgarskolans pedagogiska grundkurs som är anpassad för vuxenutbildning. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling.

Bra att veta.
Vi dansar i lediga kläder. Bra att ta med en vattenflaska. 
- Lektionen är 45 min.
- Vi kan inte garantera en plats förrän tillräckligt många anmälningar inkommit och kursen blir startklar. Invänta en kallelse som kommer med posten.
- Det går att dela upp kursavgiften på två eller tre månader utan extra kostnad.

Har du läst våra köpvillkor? Ta del av viktig information innan du anmäler dig. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/allmanna-villkor/

Använd ditt friskvårdsbidrag hos oss
Skatteverket godkänner att du använder ditt friskvårdsbidrag (som de flesta får av sin arbetsgivare) till att gå denna kurs. Gå en eller flera kurser, beroende på hur stort ditt bidrag är. Betala kursavgiften och kontakta oss på 075-241 68 50 / region.syd@medborgarskolan.se och begär kvitto till din arbetsgivare.

Rabatt på böcker
Som deltagare i Medborgarskolans kurser får du 6% rabatt på böcker hos Bokus och 10% hos Akademibokhandeln. Läs mer om hur du utnyttjar din rabatt här. https://www.medborgarskolan.se/om-medborgarskolan/formaner/

Om folkbildning
En kurs på Medborgarskolan är en ledarledd studiecirkel där alla deltagare kan påverka studiernas innehåll i en demokratisk anda. För folkbildning handlar om att lära tillsammans och av varandra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 juli, 2024

  • Kurs
  • Kristianstad

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Dansdag med dansmix 6-8 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Magasinsgatan 2 - Ingång På Baksidan
29132 KRISTIANSTAD

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights