Balettlek 4-5 år

Medborgarskolan Syd, i Helsingborg
Längd
10 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
15 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
10 timmar
Pris
995 SEK
Nästa kurstillfälle
15 september, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På ett lekfullt sätt introduceras barnen till balettklasser. Vi lär oss grundsteg och kombinerar det med dansinslag. Klassisk balett är den dansteknik som ligger till grunden för nästan all konstnärlig dans.

Barnen börjar med att lära sig grundläggande balettsteg. Vi övar små dans- och stegkombinationer och gör övningar som bygger upp den egna kroppsmedvetenheten. Viss lek förekommer för att hålla koncentration uppe. I balettlek tar vi vara på barnens dansglädje och värnar om den personliga utvecklingen.

För vem
Inga förkunskaper krävs.
För att gå på kursen måste barnet ha fyllt 4 år, eller fylla fyra inom de närmsta månaderna efter kursstart.

Kursledare
Matilla Yttergren 26, dansare och musikalartist med en Bachelor i Musical Theatre från Glasgow, har lång erfarenhet av undervisning för alla nivåer och åldrar. Förutom många års arbete som artist har Hon har undervisat på flera olika dansskolor, kulturskolor och är certifierad Les Mills-instruktör. Matilla undervisar i allt från balett och tåspets till jazz, street, contemporary och modern till commercial dans. På Matillas lektioner finner ni dansglädje, med fokus på teknik, musikalitet, träning och konstnärligt uttryck. 
Alla våra ledare genomgår Medborgarskolans pedagogiska grundkurs. Vi har ett ledarutvecklingsprogram som en del av vårt kvalitetssystem. Där erbjuder vi alla ledare kontinuerlig möjlighet till såväl personlig som pedagogisk/metodisk utveckling

Bra att veta
Barnen är utan föräldrarna inne på lektionerna, utom på första kurstillfället då föräldrar kan vara med i början av lektionen.
Välj mjuka och smidiga kläder och gärna mjuka balettskor. Balett-/gymnastikdräkt och strumpbyxor går bra.

Erbjudande
Gå två kurser inom dans, musik eller sång och få 300:- rabatt på den andra, eller 500:- rabatt på din tredje kurs. Erbjudandet är personligt och gäller endast terminslånga kurser som går parallellt med varandra. Gäller ej individuell undervisning.
Går ej att kombinera med andra rabatter. Erbjudandet innefattar endast kurser om minst 9 kurstillfällen, och ej individuell undervisning. Rabatten är personlig och gäller ej för syskon och familj.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

15 september, 2024

  • Kurs
  • Helsingborg

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Balettlek 4-5 år och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights