Amplified Equally: Professionell DJ-ing med TranSisters

Längd
15 timmar
Pris
400 SEK
Längd
15 timmar
Pris
400 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Nu har du som identifierar dig som kvinna/transperson chans att ta ditt DJ:ande till en högre nivå! I samarbete med föreningen TranSisters kommer du få DJ-skills som kan leda till riktiga klubbgigs!

NYHET! Vi är glada för att kunna presentera ett samarbete med föreningen TranSisters, vars mål är att stötta kvinnor/transpersoner som vill erövra Malmös klubbgolv med sina beats. De som deltar i kursen kommer att få både grupp- och personlig handledning, samt möjligheten till en chans att spela på någon av TranSisters klubbkvällar. Deltagarna kommer dessutom att erbjudas möjlighet att låna utrustningen för eget övande, efter överenskommelse med Medborgarskolan. 

Observera att startdatum/tid kan komma att ändras. Vi behöver ett visst antal anmälda för att köra igång. Förkunskaper: du måste ha klarat av en nybörjarnivå av DJ-andet för att denna kurs ska vara relevant för dig. 

Lokal: Amplified Equally, N. Grängesbergsgatan 26A, Malmö

Cirkelledare: Julia Svanström, Anne Line Holst och My Kellner

Deltagaravgift: 400 kr

Kursupplägg: 5 x 3 studietimmar. 

Tid: Onsdagar 18:00-20:15 (OBS detta är preliminärt och kan komma att ändras!)

Prel kursstart: 24 april

Vad är Amplified Equally?
Amplified Equally är Medborgarskolans riktade musikverksamhet för kvinnor och transpersoner. Syftet är att tillgängliggöra trygga skapandeplatser för grupper som annars är underrepresenterade inom musikproduktion.

Har du frågor? Kontakta anna.wagner@medborgarskolan.se 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Amplified Equally: Professionell DJ-ing med TranSisters och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
Norra Grängesbergsg 26
Malmö

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights