Amplified Equally: Fortsättningskurs i Logic VT-24

Längd
15 timmar
Pris
400 SEK
Längd
15 timmar
Pris
400 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Diza Sköld håller i en fortsättningskurs i Logic Pro X, där hon fördjupar deltagarnas kunskaper om bra funktioner. Passar dig som gått en grundutbildning i Logic Pro X. OBS! Denna kurs är endast för kvinnor, transpersoner och icke-binära.

Kursen genomförs 5 tillfällen, varannan tisdag kl 18-20:15, kursstart tis16 april.
Samtliga tillfällen: 16 april, 30/4, 14/5, 28/5 och 11/6 
Cirkelledare: Diza Sköld.

Kostnad: 400 kr

Diza Sköld är en Malmöbaserad producent, vokalist och cellist född i Skinnskatteberg. Hon debuterade med artistprojektet "Diza Guava" 2020, och har släppt två EP:s och nyligen sin debut-LP som independentartist, varav båda producerades hemma med en enkel studio set-up. Diza har även studerat musikproduktion på Linnéuniversitetet, urban musik på Spinneriet, samt Kulturprojektlinjen på Skurups folkhögskola.  

Som cirkelledare vill Diza här dela med sig av sina tips på hur en kan börja utforska musikproduktion med hjälp av Logic Pro X, för att så småningom lyckas göra musik som en själv tycker om oftare och oftare.  

Den här studiecirkeln passar dig som redan kan grunderna i Logic Pro X, men som vill lära dig lite fler funktioner. Den passar bra för dig som själv skriver musik och har något eget musikaliskt uttryck via sång och/eller något instrument.

Ta med dig: Egen laptop med Logic Pro X installerat, hörlurar - och ett nyfiket sinne! 

Kostnadsfritt för Amplifiedanslutna band. OBS! Dras endast igång vid minst 5 anmälda!

Vad är en studiecirkel? En studiecirkel är en platt lärandeform där människor träffas i grupp runt ett ämne som intresserar dem och lär sig av varandra. En studiecirkel har sin bas i folkbildningsrörelsen och får stöd via våra skattemedel. Studiecirkeln har som syfte att utjämna utbildningsklyftor, stärka demokratin och kulturlivet och hjälpa människor att kunna påverka sitt eget liv och samhället i stort. Varmt välkomna till oss på Medborgarskolan - ett av Sveriges 10 studieförbund.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Amplified Equally: Fortsättningskurs i Logic VT-24 och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Syd
N. Grängesbergsgatan 26A
Malmö

Medborgarskolan i Skåne

Medborgarskolan finns alltid nära dig och är ett av landets största studieförbund. Här hittar du alla kurser som hålls Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg och hela vägen ner till Ystad. Medborgarskolan ska vara den självklara mötesplatsen för alla som söker kunskap, utveckling...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Syd

Highlights