Sommarkurs Klädsömnad 17-20 juni

Medborgarskolan Öst, i Linköping
Längd
32 timmar
Pris
2 195 SEK
Nästa kurstillfälle
17 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
32 timmar
Pris
2 195 SEK
Nästa kurstillfälle
17 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Lär dig grunderna eller utveckla dina kunskaper i klädsömnad i en intensivkurs under fyra dagar i sommar!

Sy kläderna du vill ha – och som passar perfekt. Designa själv eller sy från färdiga mönster.
Bli din egen klädskapare!

Du väljer själv vad du vill sy -byxor, kjol, tröja, barnkläder etc. Ta med mönster och tyg till det du vill sy så får du all hjälp du behöver!

Det här blir garanterat roligt, det är alltid kul att gå kurs, lära sig nåt nytt och göra nåt kreativt!

Kursen är måndag-torsdag 17-20 juni, 9.30-16.00 alla dagar.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs. Har du redan förkunskaper kan du bygga på dina kunskaper här. Handledningen är individuell. OBS! Är du nybörjare välj då ett enklare mönster för att hinna med det du önskar sy. Det står oftast svårighetsgrad på mönstret.

Material

Du handlar ditt mönster i din lokala tygaffär eller över nätet. En del sidor på nätet har gratis mönster. Du kan även hitta mönster i tidningar, som du kan låna på biblioteket. Böcker, tidningar för inspiration och till viss del mönster finns i vår kurslokal. Du tar själv med mönster, tyg och det material du behöver. Symaskin finns på plats.

Mål

Efter kursen har du förståelse för hur du kan komma att skapa egna kläder hemma.

Ledare

Elisabeth Ekeroot

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Förmåner

Under den termin som du är deltagare hos Medborgarskolan får du 10 procent rabatt hos Akademibokhandeln och 6 procent rabatt hos Bokus. Läs mer under förmåner.

Anmälan och kallelse 

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften. Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 juni, 2024

  • Kurs
  • Linköping

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Sommarkurs Klädsömnad 17-20 juni och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights