Piano- Enskild undervisning 10 x 45 min

Längd
10 timmar
Pris
4 950 SEK
Längd
10 timmar
Pris
4 950 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Vill du lära dig spela piano eller vidareutveckla ditt spelande? Gör din intresseanmälan här!

Vill du lära dig att spela piano eller utveckla ett tidigare intresse? Vår pianokurs anpassas efter deltagarnas förkunskaper och behov. Vi har pianokurser både för nybörjare och för dig som har spelat tidigare.

Tillsammans med pianoläraren utvecklar du din musikalitet, lyssningsförmåga, teknik och repertoar. Vi går igenom grundläggande notläsning och ackordens uppbyggnad. Du kommer att lära dig grunderna för att kompa och spela melodier, vi går också igenom grundläggande pianoteknik som t ex fingersättning. Du som är helt nybörjare lär dig spela piano från grunden i en takt som passar din inlärningsförmåga. Innehållet utformas i samråd mellan läraren och deltagaren för att kunna lära sig så mycket som möjligt.

Upplägg
En lektion per vecka á 45 min/gång, samma dag, samma tid, 10 träffar totalt. 
Lektionerna ges i lugnt och pedagogiskt tempo på elpiano i Medborgarskolans lokaler på Vintervägen 2 i Växjö.
Efter intresseanmälan till kursen blir du kontaktad för att bestämma tid för din  undervisning. Om du har önskemål om dag och tid, uppge det vid anmälan. Därför viktigt att du anger korrekt telefonnummer och mejladress.

Förkunskaper
Du kan vara nybörjare eller du vill utveckla ditt tidigare spelande.

Ort
Växjö

Kursledare
Patricia Turicchia med många års yrkeserfarenhet som konsertpianist musik/pianolärare, ackompanjatör och medverkat i flera konserter i Sverige, Tyskland, Finland, Schweiz, Österrike och Italien som solist, i  kammarmusikensembler och inspelningar för SVT.

Bra att veta
Som deltagare under 18 år måste målsman stå som annan betalare vid intresseanmälan.
Om du får förhinder och inte kan komma på en lektion, ber vi dig meddela oss detta. Om du uteblir från något kurstillfälle, är det tillfället förbrukat. Du kan således inte kostnadsfritt ta igen det tillfället senare under kursens gång eller få ekonomisk kompensation för det tillfället du var frånvarande. 
Intresseanmälan görs via formuläret på kursens hemsida eller genom att kontakta oss på telefonnummer 010-157 54 38.

Välkommen med din intresseanmälan!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Piano- Enskild undervisning 10 x 45 min och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights