Lär dig sticka

Medborgarskolan Öst, i Jönköping
Längd
21 timmar
Pris
1 550 SEK
Längd
21 timmar
Pris
1 550 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Välkommen till kursen stickning för nybörjare

Innehåll

Vi börjar från grunden med baskunskaper som att lägga upp maskor, aviga och räta, minskning och ökning samt att maska av. Vi lär oss läsa mönster och tyda diagram och pratar om olika material och vilket garn som lämpar sig till vad. Redan första gången kan du få hjälp att börja sticka t ex en enkel sjal, så har du något att sticka på i väntan på nästa kurstillfälle.

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Material

Ta med dig stickor och det garn du vill använda. Ta med mönster om du vet vad du vill sticka.

Kursledare

Synnöve är en självlärd amatör som gärna delar med sig av sina kunskaper.

Det är något speciellt med våra kursledare! Alla våra kursledare genomgår Medborgarskolans introduktionskurs och erbjuds ett gediget internt utbildningsprogram med möjlighet till fortsatt individuell utveckling.

Anmälan och kallelse

Anmäl dig genom att klicka på Anmäl dig här. Glöm inte att uppge mobilnummer och mejladress vid anmälan för att inte missa viktig information angående kursen. Vid fullbokad kurs och många reservanmälda kan det hända att vi startar upp fler kurser, ange därför gärna om det är någon dag eller tid som passar bra för dig vid anmälan.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar kring dag, tid och startdatum, alternativt inställd kurs. Invänta därför alltid skriftlig kallelse i din brevlåda ca en vecka innan start, som en bekräftelse på att kursen startar. Med kallelsen följer faktura på kursavgiften.

Det går bra att delbetala kursavgiften, ange detta vid anmälan.

Välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Lär dig sticka och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Öst
Box 515
551 17 Jönköping

Välkommen till Medborgarskolan Region Öst

Medborgarskolans kursverksamhet bedrivs i 229 kommuner över hela Sverige. Här hittar du alla kurser som erbjuds i Blekinge, Småland och Östergötland. Välj mellan allt från kvällskurser i fotografering till helgkurser som ger dig förarintyg för fritidsbåt. Varför inte lära dig...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Öst

Highlights