Visa kurser.se som: Mobil

UTOMHUSMÅLERI ENDAGSKURSER i akvarellmåleri

Marianne Chayet
Kursinformation
Stockholm
1 dag
Endagskurserna startar så snart vädret tillåter, ev. våren 2021.
1 250 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

ENDAGSKURSER - UTOMHUSMÅLERI -  NYTT UPPLÄGG i dessa coronatider Helgkurser och endagskurser i akvarell – utomhus – 2021

Utemåleri på Skansen

Jag har många som önskar vara med på mina helgkurser nu och jag hoppas att situationen är under kontroll under våren 2021 så vi kan samlas i lite större grupper över penslar och färger igen. Tiden får utvisa och vi håller tummarna, så klart!

I somras målade vi utomhus i mindre grupper på 2-5 personer på några olika vackra platser i Stockholm som alternativ till helgkurserna.

Sista veckan i maj höll jag fyra endagskurser på bl.a. Skansen, Rosendal, Bergianska Trädgården och vid Djurgårdskanalen. De som var med var mycket nöjda med upplägget och alla respekterade 2-metersregeln. Då det är vädret som bestämmer om vi kan måla utomhus eller inte så annonseras de med kort varsel, både på denna sida och på FB.  

Utemåleri på Bergianska          

Är ni intresserade att vara med någon dag eller flera så kan ni kontakta mig här via denna sida. En endagskurs kostar 1000:-. Man kan vara med en eller flera dagar och betala per kurstillfälle. Vi får nog vänta tills det blir lite varmare utomhus eller coronavänligt inomhus, men ni kan alltid göra en intresseanmälan så hör jag av mig när det blir dags igen.

Akvarell Bergianska

Vi håller ut, håller oss friska och hoppas på det bästa! VÄLKOMNA!

hälsar Marianne

____________________________________________________________________

OBS,                                                                                                                                  

Jag plockar inte bort vårens avslutade helgkurser från denna sida eftersom det kan vara roligt för er att se vilka teman vi tar upp på kurserna. Det är bara ett litet urval av teman (se nedan) och det blir fler teman då nya kursdatum annonseras på denna sida framöver.

_____________________________________________________________________

Åldre info nedan - före coronan

Helgkurs i akvarellmålning 2020

På helgkursen går kursledaren Marianne Chayet igenom de grundläggande teknikerna, trix, tips och "fusk" m.m. för att man ska få sina akvareller så fina som möjligt. Marianne visar även hur man kan beskära bilderna för att få fram det allra bästa genom att visa med passepartout. Marianne lovar att deltagarna kommer att gå hem nöjda och stolta med en packe fina konstverk både på lördagen och söndagen!

Målgrupp 
Marianne Chayet erbjuder både nybörjarkurser och målarkurser för dig som har målat lite tidigare. Kursen passar också bra som företagsevent. Vänligen skicka en intresseanmälan om du vill ha mer info om helgkursen i akvarell. Ta också en titt på mina utvärderingar så kan ni se vad andra kursdeltagare skrivit om helgkurserna! Välkomna!

VÅRENS HELGKURSER 2020  -  Kurskostnad 3200:-

den 11-12 januari  -  Snö och Vinterlandskap . NYINSATT KURS pga efterfrågan

den 18-19 januari  -  Himlar & Han, Speglingar &Vattenlandskap i vått-i-vått-teknik

den 25-26 januari  -  NYBÖRJARHELGKURS med massor av trix och tips

den 8 - 9 februari  -  Blommor och Landskap i vått-i-vått-teknik 

den 15-16 februari -  NYBÖRJARHELGKURS Extrainsatt pga stor efterfrågan 

Totalt 10 kurstimmar fördelade på lördag och söndag

Det finns platser kvar på alla helgkurser! Helgkurserna är mycket populära så vänta inte för länge med er anmälan. Platserna går snabbt åt.

Tips inför sommaren 2020!  Stockholmsveckan

Jag har Stockholmskurs varje vår/sommar då vi målar stockholmsmotiv i fyra dagar mellan kl 11 och 17!  Lunchpaus har vi förstås när vi börjar bli hungriga. Vi målar ute om vädret tillåter annars är vi i min ateljé på Surbrunnsgatan. Ställen vi väljer vid utemåleri; Skeppsholmen, Bergianska Trädgården, Skansen och Rosendal. Underbara platser att sitta och måla på!

Datum:  ännu ej klara för 2020.

Kurskostnad: 4500:- inträden till Skansen och Bergianska ingår i detta pris.

Välkomna!

Läs gärna mina utvärderingar så kan ni se vad andra kursdeltagare tyckt om helgkurserna!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

För alla som vill komma på en inspirerande målarhelg i vår eller fyra kreativa målardagar i Sommarstockholm 2020 under Stockholmsveckan.(datum ej klara ännu)

Kontakta mig för mer information

En bild från Stockholmsveckan i maj då vi målade på Skansen

Upplägg: Akvarellkurs - helg

Kursupplägg  - Helgkurser

 

Lördag kl. 11-16

Jag presenterar helgens program och demonstrerar dagens övningar genom att själv snabbt måla upp motiven så ni inte bara HÖR utan även SER hur man kan göra.

Ta en titt på utvärderingarna på min hemsida akvarellkurs.se så kan ni se hur lärorikt och inspirerande kursdeltagarna tycker det är att se kursledaren måla upp motiven för att man ska kunna iaktta hur man doserar vattnet och få en inblick i hur viktigt det är med tajming! 

Ni kommer att måla under handledning hela helgen med avbrott för lunch som ni tar med eller köper i närheten. Kaffe och kaka (ingår).

Söndag kl. 11 -16

Söndagens akvarellövningar introduceras på samma sätt som under lördagen och sedan jobbar vi på med avbrott för lunch o fika. Vi avslutar båda dagarna med en kort gemensam utvärdering där alla får vara med och tycka och kommentera alla alster som producerats under dagarna. Man får mycket värdefull input och många nya infallsvinklar som man tar med sig till nästa gång man plockar fram akvarellpenslarna. 

Jag ger råd och coachar er individuellt under hela helgen och delar ut massor av roliga olika pusselbitar som man har stor användning av i sitt fortsatta måleri. 

Vi brukar hinna med 10 olika övningar på en helg så man får en mängd roliga och användbara trix och tips med sig hem!

Sist men inte minst; Det är bara att fråga om ni undrar över något under arbetats gång.

BESKRIVNING HELGKURSER 

NYBÖRJAR-HELGKURS - DU LÄR DIG MÅLA AKVARELL på en helg - Massor av trix och tips! 

TEMA-helgkurser - olika teman (se ovan)

STOCKHOLMSKURSEN

Vi målar vackra motiv i Stockholm, utomhus om vädret tillåter annars i min ateljé på Surbrunnsgatan. i förstås när vi börjar bli hungriga. Vi målar ute om vädret tillåter annars är vi i min ateljé på Surbrunnsgatan. Ställen vi väljer vid utemåleri; Skeppsholmen, Bergianska Trädgården, Skansen och Rosendal. Underbara platser att sitta och måla på! Hör av er ang. aktuella datum för denna kurs.

Välkomna!

hälsar Marianne Chayet

 

Kostnader

HELGKURS:  3.200:- kr för totalt 10 kurstimmar fördelade på lördag och söndag. 

VÅRENS HELGKURSER 2020  -  Kurskostnad 3.200:-

den 11-12 januari  -  Snö & Vinterlandskap

den 18-19 januari  -  Himlar & Hav, Speglingar &Vattenlandskap i vått-i-vått-teknik

den 25-26 januari  -  NYBÖRJARHELGKURS med massor av trix och tips

den 8 - 9 februari  -  Blommor och Landskap i vått-i-vått-teknik    

den 15-16 februari -  EXTRAINSATT NYBÖRJARHELGKURS pga stort intresse

STOCKHOLMSKURS: 4500:- för fyra dagar mellan kl 11 och 17 Inträden till Skansen och Växthuset i Bergianska trädgården ingår i priset.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om UTOMHUSMÅLERI ENDAGSKURSER i akvarellmåleri.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 52 recensioner.

Barbro
(5)
Har aldrig målat akvarell, men den här kursen var helt underbart inspirerande! Marianne är fullkomligt prestigelös och delar med sig på ett otroligt fint sätt!
Monika Mårtensson
(5)
Marianne Chayet - gör allt rätt! Akvarell för alla - vi lär oss valla Massor av tips - och vips Vi fyller vatten i koppen - och målar med hela kroppen! Vi gör bl a tulpaner - stort och smått Och däremellan fikar vi gott!
Sten
(5)
Marianne är en fantastisk lärare. Entusiasmerande och generös. Delar frikostigt med sig av sitt stora kunnande. Jag fick med mig många bra tips som helt klart förbättrat mitt målande. Rekommenderas varmt!

Marianne Chayet

dd3

Marianne erbjuder ett stort urval av akvarellkurser! Här kan du få information om samtliga kurser. Nya kurser startas då minst fem personer som vill gå samtidigt finns. Du kan när som helst fylla i och skicka en intresseanmälan till den...


Läs mer och visa alla kurser med Marianne Chayet

Kontaktuppgifter till Marianne Chayet

Marianne Chayet

Surbrunnsgatan 8A
11421 Stockholm

Intresseanmälan

För att få mer information om UTOMHUSMÅLERI ENDAGSKURSER i akvarellmåleri, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 52 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 117 recensioner.
Läs recensioner
Tillåtande pedagogik på Marianne...
Marianne Chayet

Catharina Lindahl blev medlockad på en akvarellkurs hos Marianne Chayet och blev fast. Hon tycker att Mariannes är en fantastisk pedagog.

Läs mer

Liknande kurser