Visa kurser.se som: Mobil

Akvarellkurser - Stockholm

Marianne Chayet
Kursinformation
Stockholm
4 dagar
1 500 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

ENDAGSKURSER - UTOMHUSMÅLERI I STOCKHOLM  2022

Endagarskurserna blev snabbt väldigt populära så jag fortsätter endagskurserna även i år, 2022!  I maj/juni kör vi igång med årets första endagskurs utomhus!   (scrolla ner och läs mer) 

Vi målar i Rosendals vackra trädgårdar

Vi målar utomhus med kort framförhållning (pga att vädret kan vara nyckfullt). Vi kan inte måla inomhus om vädrets makter inte är med oss.

Jag undervisar i grupper om högst 10 kursdeltagare och då vi sitter utomhus kommer vi att kunna hålla lagom avstånd mellan oss.

Man kan vara med en dag eller flera och betala per dag. Kurskostnad:1200:-/dag

Skansen bjuder på fina motiv

Inspirerade skansenmålare

En kursdag kostar 1200:-.

VÄLKOMNA att höra av er!

_____________________________________________________________________

Tidigare info - innan coronan slog till

Stockholmsveckan - akvarellkurs under 4 dagar.

Akvarellkurs StockholmStockholmsveckan är en akvarellkurs för dig som vill se vår vackra huvudstad med helt nya ögon, "akvarellögon".

Stockholmsveckan består av fyra dagars friluftsmåleri för såväl stockholmare som för dig som gärna vill upptäcka vår vackra huvudstad med alla sinnen!

Dag och tid
Fyra dagar med måleri mellan kl 11.00 och 17.00.  Inga datum utlagda ännu.

Kursupplägg
Vi kommer att måla på underbara platser i Stockholms stad om vädret tillåter, Hagaparken, Skansen, Skeppsholmen, vid Djurgårdskanalen m.m. 

Målet med kurserna är att ge deltagarna en bra grund att stå på inför framtida måleri så att de ska kunna utveckla sin personliga talang utan att fastna i en färdig form. Akvarellmåleri avser också att ge dig ökad kunskap om akvarellmåleriets olika tekniker och mysterier samt att ge dig verktygen att kunna ta tillvara de fantastiska möjligheter som akvarelltekniken har att erbjuda.

Marianne Chayets akvarellkurser vänder sig i huvudsak till dig med liten eller ingen tidigare erfarenhet av akvarellmåleri men även till dig som vill få en ny infallsvinkel på ditt eget sätt att arbeta eller helt enkelt ta del av ett annorlunda arbetssätt. Det är lätt att fastna i en egen stil och ibland behöver man ge sig på något nytt. En kurs i akvarellmåleri kan säkert ge dig lite nya tips och idéer.

Under kurserna i Stockholm använder vi oss av naturen som formgivare och målar i huvudsak landskapsmotiv.  Vid varje kurstillfälle går Marianne grundligt igenom dagens uppgift. Hon demonstrerar och förklarar hur man kan gå tillväga för att uppnå bästa möjliga resultat och visar vilka verktyg man bör använda. Ni kan ställa frågor under tiden om något är oklart. Sedan är det bara att sätta igång med liv och lust!

Ni får individuell handledning under hela arbetspasset och kursdagen avslutas alltid med en gemensam genomgång och utvärdering av dagens arbete. Detta brukar uppskattas mycket av alla deltagare då man har en chans att få synpunkter på sina alster av både mig och de andra deltagarna. Vi tittar även på bildkomposition och hur vi kan beskära bilden för att få fram det där lilla extra.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Sommarkurserna vänder sig till dig som vill måla akvarell på underbara platser i vår vackra huvudstad. 

OBS! Denna kurs är väderberoende så vid regn ställs kurserna in.

 

Här målar vi i Rosendals Trädgård

Kostnader

1200:-/dag för endagskurserna

Inträden till Skansen och ev. Växthuset i Bergianska (vid dåligt väder) är inte inkluderade i priset.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Akvarellkurser - Stockholm.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 11 recensioner.

Christina
Jag kan varmt rekommendera både att gå på kurs som att åka på målarresa med Marianne Chayet! Marianne är en mycket engegarad och inspirerande lärare som verkligen lägger ner stort arbete för att lära ut så mycket som möjligt. På kurserna fokuserar hon mycket på att lära ut olika tekniker, på målarresan är fokus på att fånga olika miljöer, både l...
Visa hela
Inger
Vilken bra kurs! Jag är nöjd till 300% Det var ett jättebra område, trevliga kursare, ett hotell som var så familjärt att man kände det som sitt eget. Marianne är så bra pedagog och stimulerande. Hon tog oss till skiftande plaster som man inte hade hittat på egen hand. Motiven formligen öste över en. Sista dagen i Ceres är nog den häftigaste pl...
Visa hela
Caroline Hertzman
En magisk vecka på Lofoten är precis till enda. Marianne tog oss till magiska platser och inspirerade oss att utmana oss själva när det gällde färger, motiv och tekniker. Bergsmassiven i skiftande färger, det turkosskiftande vattnet och ackompanjemanget av Mjölkört/Rallarrosor gjorde upplevelsen paradisisk. Detta är en upplevelse för livet.

Marianne Chayet

dd3

Marianne erbjuder ett stort urval av akvarellkurser! Här kan du få information om samtliga kurser. Nya kurser startas då minst fem personer som vill gå samtidigt finns. Du kan när som helst fylla i och skicka en intresseanmälan till den...


Läs mer och visa alla kurser med Marianne Chayet

Kontaktuppgifter till Marianne Chayet

Marianne Chayet

Surbrunnsgatan 8A
11421 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 11 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 119 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Akvarellkurser - Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Tillåtande pedagogik på Marianne...
Marianne Chayet

Catharina Lindahl blev medlockad på en akvarellkurs hos Marianne Chayet och blev fast. Hon tycker att Mariannes är en fantastisk pedagog.

Läs mer