🌳 Måla landskap i akvarell - online

Längd
eget tempo
Pris
2 499 SEK
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
eget tempo
Pris
2 499 SEK
Nästa kurstillfälle
Börja när du vill se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Från 2 499 SEK / person

Kursbeskrivning

Landskapsmålning av Åsa Sjölander

Jag har satt samman den här utbildningen till dig som drömmer om att måla landskap med grönskande ängar och vidsträckta hav. Du känner att du har koll på grundteknikerna men när du ska sätta igång och måla landskap känns det som att du inte riktigt får ihop det - det är så mycket att tänka på!

Och det ÄR mycket att tänka på när du målar landskap. Helheten ska vara rätt, detaljerna, perspektivet och färgerna. Det tar inte lång stund att bli överväldigad. Men jag kan hjälpa dig få struktur på ditt lärande så att du kan ta det hela från början. Vi går igenom allt mellan himmel och jord så att du kan slappna av och börja skapa!

akvarellmålning himmel

Den här kursen går du direkt på hemsidan som en distanskurs och när du vill. Du får tillgång till den genom att logga in och kan gå tillbaka för att gå om lektionerna flera gånger. Kursen består av många (just nu 19) korta lektioner som utgörs av videodemonstrationer med kompletterande bilder, text och referensfoton.

Under kursen får du bygga upp dina kunskaper och på så sätt skapa referenser i ditt inre bildbibliotek. Jag visar till exempel en mängd olika sätt att variera träd och flera tekniker för att måla vatten. När du har gått den här kursen är du redo att börja bygga egna landskap i akvarell.  

Vid kursens slut har du bland annat lärt dig hur man:
- målar himmel, hav och mark
- tecknar enkla människor och djur
- målar i perspektiv
- varierar träd och grönska

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja när du vill

  • Kurs
  • Distans
  • Svenska

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av 🌳 Måla landskap i akvarell - online och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Konstnär Åsa Sjölander
Falun

Digitala målarkurser i akvarell med konstnär Åsa Sjölander

Konstnär Åsa Sjölander erbjuder digitala kurser i akvarellmålning. Våra målarkurser riktar sig till dig som föredrar att studera på egen hand utan krav på att delta live. Åsa arbetar som akvarellkonstnär i Falun och jobbar framför allt med porträtt- och...

Läs mer och visa alla kurser med Konstnär Åsa Sjölander

Highlights