Visa kurser.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din kurs? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka kurs. Läs mer här.

Pre Sport Puppy skolan online, en tävlingsinriktad valpkurs

K9 Education
Kursinformation
Distans
När du vill, var du vill
1 900 SEK

Kursbeskrivning

pre sport puppyPre Sport Puppy skolan online Självstudiekurs

Pre Sport Puppy skolan är en tävlingsinriktad valpkurs, upplagd för dig som vill ha en kreativ och arbetsglad hund där målet är en välanpassad, trevlig familjemedlem och även en framtida tränings- och tävlingspartner. Passar även unghundar och omplaceringshundar.

Genom roliga lekar och övningar kommer valparna att lära sig en sund balans mellan passivitet och aktivitet, en av de viktigaste grunderna för alla hundar oavsett mål. Med leken som huvudsakliga redskap kommer du och din valp/unghund att utvecklas på ett naturligt sätt tillsammans under kursens gång. Kursen har som mål att skapa lättbelönade, kreativa och balanserade hundar som kommer att gynna både vardag, träning och tävling. Lektionerna är strategiskt upplagda så alla ska få ut det mesta av kursen, och ämnena inkluderar alla de viktiga grundfärdigheterna en framtida tränings och tävlingshund kommer att behöva. Under 6 månader kommer ni att få tillgång till över 50 lektioner!

Pre Sport Puppy skolan inkluderar alla de mest grundläggande ämnena såsom hantering, lek och belöningsutveckling, inkallning, följsamhet, fokus och koncentration, apportering, stadga och impulskontroll, signalinlärning, kroppskontroll, shejpingkunskaper, störningsträning och mycket mer. Efter den här kursen kommer du och din unghund vara redo för att börja träna framgångsrikt inom vilken tävlingsgren som helst!

  • Kursstart året runt, starta när du vill!
  • Tillgång till klassrummet i hela 6 månader!

 

Notera att detta är en självstudiekurs, det betyder att du inte kommer att ha tillgång till klasskamrater eller instruktör inne i klassrummet. Det ingår alltså inte någon feedback i kursen.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om denna kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Pre Sport Puppy skolan online, en tävlingsinriktad valpkurs.

K9 Education

K9 Education

Välkommen till K9 Educations hundkurser i Stockholm, Vendelsö och Online!

K9 Education ligger i Stockholm Vendelsö, men erbjuder även hundkurser och utbildningar online. K9 Educations hundkurser drivs av Kickan Nikolic som utbildat hundar och hundägare i 19 år. Kickans mål och fokus är att hjälpa hundägare att få den trevliga...


Läs mer och visa alla kurser med K9 Education

Kontaktuppgifter till K9 Education

K9 Education


Mobil 0704948579

Recensioner
Bli den första att recensera Pre Sport Puppy skolan online, en tävlingsinriktad valpkurs!

Liknande kurser