Valpkurs

Medborgarskolan Väst, i Kungsbacka
Längd
5 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
16 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
5 timmar
Pris
1 495 SEK
Nästa kurstillfälle
16 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

På denna kurs lägger vi grunden för din och din valps relation

Innehåll
Under kursen lägger vi fokus på praktiska övningar som kontakt och relation, lek, hantering, följsamhet- och koppelgående. Vi kommer även att varva med teori där vi kommer prata bland annat om; att knyta ann till sin valp, hantering, rums renhet, miljöträning och socialisering, uppfostran, motion och ensamhetsträning. Är ni flera i familjen som vill delta så vill vi att en person är hundförare/gång. Resterande ska vara åhörare och ska också anmälas i förväg till oss på Medborgarskolan.

För vem
Valpen skall vara i åldern 3 månader till 12 månader när de startar kursen. 

Kursledare
Medborgarskolans kursledare delar med sig av sina ämneskunskaper på ett inspirerande och engagerande sätt. De vidareutvecklar kontinuerligt sin förmåga genom Medborgarskolans fortbildningsprogram inom vuxenpedagogik.

Kursmaterial
Ta med dig det du behöver för att kunna föra din hund. Vid behov kommer kursledaren att dela ut kopior med lämpliga texter, bilder och diagram.

Bra att veta
Planen är att samtliga tillfällen sker utomhus så anpassa din klädsel efter rådande väderlek. Din hund ska vara frisk och välrastad när den kommer till kursen samt vara försedd med de vaccinationer som krävs enligt SKK:s rekommendationer.

Du får en kallelse till kursen ca en-två veckor innan kursstart. Startdatum är preliminärt och kan vid behov flyttas fram. Kursen kan komma att ställas in om det inte blir tillräckligt många deltagare. Ju tidigare du anmäler dig, desto större chans att kursen startar. Vi förbehåller oss rätten att vid behov byta kursledare eller kurslokal.

Som deltagare i någon av Medborgarskolans kurser får du 6 procents rabatt på böcker hos www.bokus.com. Du får också 10 procents rabatt på böcker i Akademibokhandelns butiker.

Vill du delbetala kursen? Kontakta ditt lokalkontor för mer information eller ange detta i meddelandefältet vid anmälan på webben.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

16 maj, 2024

  • Kurs
  • Kungsbacka

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Valpkurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Medborgarskolan Väst
Molinsgatan 7
41133 GÖTEBORG

Välkommen till Medborgarskolan Väst!

Här hittar du alla Medborgarskolans kurser och evenemang i Västra Götaland och Halland. Vi erbjuder grundläggande och fördjupande aktiviteter inom en mängd olika ämnesområden och med olika omfattning och upplägg. Anmäl dig redan idag!Om MedborgarskolanMedborgarskolan är ett av landets största studieförbund...

Läs mer och visa alla kurser med Medborgarskolan Väst

Highlights