Visa kurser.se som: Mobil

Författarkurs/ Bokcirkel med Jorun Modén i ett helt år!

Jorun Modén - Författarkurs.se
Kursinformation
Distans
10 månader
2 500 SEK inkl. moms

Kursbeskrivning

Ge dig själv eller en skrivande vän boken Skriv Skriv Skriv och ett ett helt skrivande år i gåva! En perfekt bokcirkel via ZOOM för dig som vill unna dig inspiration hela 2021 - oavsett om du vill passa på att skriva en bok eller utforska din kreativitet. En träff per månad med uppehåll för juli samt december/januari. 90 minuter per träff inklusive föreläsning med skrivövningar och gruppsamtal. Vi tar oss över skrivblockeringar, slänger ut den inre kritikern och lär oss hur man planerar och skapar en bok. En halvtimme ägnas till deltagarnas egna frågor. Föreläsningarna spelas in och samlas i ett arkiv som deltagarna får tillgång till. Varje träff kommer att handla om ett eller två av kapitlen ur den nya boken Skriv Skriv Skriv - Verktyg för författare.

Ett exemplar av boken ingår i kurspriset + en fin bokpåse, ett bokmärke och två vykort. 
Boken är schemalagd för att gå i tryck i januari 2021 och bokcirkeln börjar den sista söndagen i februari klockan 19:00.

Skriv Skriv Skriv - Verktyg av författare av Jorun Modén

Följande söndagar ses vi 19:00 - 20:30
28 februari 
28 mars
25 april 
30 maj 
27 juni
29 augusti
26 september 
31 oktober 
28 november
30 januari 2022


Leverans av boken
Boken är schemalagd för tryck i januari 2021 och utskick i februari. Vi lägger in en brasklapp när det gäller leverans av boken eftersom vi är beroende av att tryckeriets personal håller sig friska, och att PostNord sköter sig. I händelse av försening av boken kommer deltagarna att få första kapitlet som PDF så att vi kan börja bokcirkeln som planerat. 

Utbyte av egna texter
Deltagarna kommer att uppmuntras att byta texter med varandra via maillista. Förslagsvis ungefär 5 sidor per tillfälle, eller enligt överenskommelse.

Läraromdöme med skrivtips
Under året kan du dessutom lämna in ett synopsis på max 2 sidor och upp till 10 sidor sammanhängande text till Jorun för ett läraromdöme med tips på vad du behöver arbeta djupare med. Senaste dagen för inlämning av texter till Jorun är den 31 oktober 2021.

Det här ingår i bokcirkeln: 
1 exemplar av boken Skriv Skriv Skriv,
1 bokpåse med Bortbytingloggan
2 vykort 
1 magnetbokmärke 
10 liveträffar via Zoom med Jorun under det kommande året. 
Det ingår ingen lektionssajt - i den här kursen arbetar vi med boken, eget skrivande, via maillista samt zoominarier. 

Utöver boken och julbrevet får du eller mottagaren en fin bokpåse, ett bokmärke och två vykort. Det gula kommer inte att synas på det färdiga trycket - det är ett vattenmärke som ska skydda konstnärens upphovsrätt. 

Bokpåse med bokförlaget Bortbytings logga.

Varmt välkommen!

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Hur påverkar COVID-19 denna kurs?

Vi på kurser.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många kurser ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en kurs påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Alla som önskar sig ett helt år med skrivande magi och inspiration. Både nybörjare och författare som har kommit längre i skrivandet är välkomna. Studietakten blir lite lugnare än på Författarkurs 1 - 3 vilket också innebär att vi kan ta oss djupare in i processen och flödet. 

Video

Kursledare

Jag heter Jorun Modén och är författare samt grundare av Författarkurs.se. 2021 ger jag ut min handbok i skönlitterärt skrivande: Skriv Skriv Skriv - Verktyg för författare. År 2019 utkom min senaste roman Embla hos Bokförlaget Mormor. Sedan tidigare har jag skrivit flera romaner, noveller och fackböcker. 

Verktyg för författare
Författarkurs.se föddes när jag var hemma med yngste sonen och fick fler och fler frågor om hur man blir författare. Jag ville lära ut allt jag önskade att jag hade känt till innan jag blev utgiven: praktiska kunskaper, verktyg till skrivandet som snabbt ger insikt och resultat, och massor av inspiration. Kursen gavs från början under Studieförbundet vuxenskolans tak. Numera jobbar jag helt i egen regi i lokaler vid Hötorget och i Älta. Vid sidan av mitt eget författarskap, frilansade jag en tid för Tidningen Skriva.

Utbudet på Författarkurs.se har utökats med nya kurser, både fysiska och på distans. Fler och fler deltagare från tidigare kurser är vid det här laget utgivna författare. Mitt mål är att din författardröm ska bli verklighet.

Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Författarkurs/ Bokcirkel med Jorun Modén i ett helt år! .

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 13 recensioner.

Anneli
(5)
Kursen var lärorik och inspirerande! Det var bra att man kunde göra en eller flera av uppgifterna alternativt välja sina egna skrivprojekt. En härlig kursledare som ger individuell återkoppling och är generös med information! Kursen har gett mig ny insikt och möjlighet att gå vidare med mina projekt! Tusen tack! // Anneli
Pär-Olof Högstedt
(5)
Kursen gjorde själ för namnet, Intensivhelg. Den var intensiv, men mycket rolig och givande. Jorun har ett otroligt pedagogiskt och strukturerat sätt att lära ut skrivandets grunder. Hon får med så mycket utan att det blir tungt eller känns som korvstoppning.I denna kursen får man mycket för pengarna och dessutom får man självförtroende och ener...
Visa hela
Malin
(5)
Jorun har ett väl genomtänkt och uppenbarligen väl utprovat koncept. Det är ett högt tempo utan att någonsin kännas stressat överhuvudtaget. Strukturerat och med massor av bra övningar och koncept. Jag förväntade mig att förbättra mitt skrivande, men kom otippat hem med en bokidé också. Jorun lyckas hitta var och ens röst och ton. Fullständigt f...
Visa hela

Jorun Modén - Författarkurs.se

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.sePå Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i...


Läs mer och visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Kontaktuppgifter till Jorun Modén - Författarkurs.se

Jorun Modén - Författarkurs.se

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 13 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 187 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Författarkurs/ Bokcirkel med Jorun Modén i ett helt år! , fyll i följande uppgifter:

Liknande kurser