Författarkurs 1 intensivhelg

Jorun Modén - Författarkurs.se
Kursinformation
Längd: 2 dagar
Plats: Stockholm
Pris: 3 200 - 3 300 SEK inkl. moms
Språk: Svenska
Kommande starter
Stockholm
2017-05-13 09:00 
3 300 SEK
2017-08-05 09:00 
3 300 SEK

Info om Författarkurs 1 intensivhelg

Författarkurs 1 - Intensivhelg - en hel skrivarkurs på bara två dagar

Jorun Modén - Författarkurs.se

Författarkurs 1 är en skrivarkurs som brukar bli fulltecknad snabbt - anmäl dig i god tid. Vill du bli författare men har svårt för att hitta tiden? Under en intensiv skrivarkurs får du med dig alla grunder du behöver på bara en helg. Antalet timmar blir nästan detsamma som när du väljer att gå kursen under åtta veckor och din kursledare blir Jorun Modén, författare och grundare av Författarkurs.se. Tempot är högt och du får många olika verktyg och tekniker som snabbt tar dig till nästa nivå i ditt skrivande. Flera tidigare kursdeltagare är nu publicerade författare men du är lika välkommen om du vill utforska vad som händer med ditt skrivande när du får prova på proffsens verktyg. 


Nästa tillfälle att gå Författarkurs 1 blir den 22 - 23 april på Älta Kulturknut. Författarkurs 2 (som är en fördjupningskurs) kommer att erbjudas den 13 - 14 maj på Älta kulturknut (dit du tar dig på tio minuter med bil, tjugofem med buss via Gullmarsplan eller Slussen). Om du söker en sommarkurs så kan du gå Författarkurs 1 intensivhelg i vackra omgivningar på Långsunda Gård, Värmdö den 5 - 6 augusti - vänligen kontakta arrangören för mer information.

Författarkurs 1FÖRFATTARKURS 1  INTENSIVHELG
Författarkurs 1 ca 8 – 10 deltagare, pris 3.200 för två dagar inklusive kursdokumentation (levereras som pdf). En kurs för dig som önskar få en första verktygslåda till författandet på bara en helg.

Författarkurs 1 är en skrivarkurs som ger mer än bara skrivövningar; du kommer att höja din nivå som författare samtidigt som du får en första verktygslåda för skrivandet och massor av inspiration. Vill du ta med och utveckla en manusidé under helgen, går det utmärkt. Du har också möjlighet att få utbyta feedback med andra kursdeltagare (upp till 5 texter, max 3 sidor vardera). Kursledaren läser minst en av dina texter och ger dig lektörskritik på upp till 15 sidor. Du får verktyg och tips som hjälper dig att höja ditt personbästa och få djupare insikter om alltifrån drama till gestaltning. Vill du hellre skrivträna får du i stället övningar där du tränar på de verktyg vi gått igenom under dagen.

Jag som leder kursen är författare och lektör, samt grundare av Forfattarkurs.se. Kursen har fått högsta betyg från tidigare deltagare och jag hoppas att du ska bli lika nöjd.

LÖRDAG
9:00 – 10:00 Inledning + att hitta sin bokidé
10:00 – 11:00 Drama
11:00 – 11.10 Fikapaus
11.10 – 12 Karaktärer
12 – 13 LUNCH
13:00 Feedbackgrupper
14:00 Dialoger
15:00 Feedbackgrupper + kaffe
16:00 Miljöer
17:00 Slut för dagen

SÖNDAG
9 :00 – 10:00 Språk, stil och gestaltning
10:00 – 11:00 Feedbackgrupper
11:00 – 11.10 Fikapaus
11.10 – 12:00 Berättarknep
12 – 13 LUNCH
13:00 Feedbackgrupper
14:00 Konsten att knyta ihop + redigering
15:00 Feedbackgrupper + kaffe
16:00 Publicering och manuspaket
17:00 Slut. Alla som önskar får studieintyg.

Välkommen med din intresseanmälan via länken nedan!

Målgrupp

Författarkurs 1 - intensivhelg är en skrivarkurs för nybörjare som vill få en första verktygslåda som författare. Under helgen får du med dig allt du behöver för att fortsätta skriva på egen hand när kursen är slut. Kursupplägget passar dig som vill bli författare och inte bara vill lära dig hantverket utan också en del yrkesknep. Du får med dig tekniker för att beröra med alltifrån drama till stil och massor av inspiration.

skrivarkurs för alla som vill skriva som ett proffs

Examen, diplom m.m.

Studieintyg.

Kostnader

Om du behöver boka boende ordnar du detta på egen hand. Kontakt gärna kursledaren om du vill ha tips. 

Kursens ledare

Din kursledare på skrivarkursen: Jorun Modén, grundare av Författarkurs.seJag heter Jorun Modén och är författare samt grundare av Författarkurs.se. År 2017 utkommer min senaste bok på Max Ströms förlag, ett drömprojekt som ännu inte har någon titel. Jag återkommer med nyheter kring nya boken så snart jag har möjlighet, än så länge vill vi hålla det hemligt. Våren 2017 är också planerat utgivningsår för min nästa roman.

Verktyg för författare
Författarkurs.se föddes när jag var hemma med yngste sonen och fick fler och fler frågor om hur man blir författare. Jag ville lära ut allt jag önskade att jag hade känt till innan jag blev utgiven: praktiska kunskaper, verktyg till skrivandet som snabbt ger insikt och resultat, och massor av inspiration. Kursen gavs från början under Studieförbundet vuxenskolans tak. Numera jobbar jag helt i egen regi i lokaler på Söder och i Gamla Stan. Vid sidan av mitt eget författarskap, frilansade jag en tid för Tidningen Skriva.

Utbudet på Författarkurs.se har utökats med nya kurser, både fysiska och på distans. Fler och fler deltagare från tidigare kurser är vid det här laget utgivna författare. Mitt mål är att din författardröm ska bli verklighet.

Du hittar mig också på Instagram och på Facebook/forfattarkurs

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Författarkurs 1 intensivhelg.

  Kontakta arrangören

  Få mer information

  Anmäl ditt intresse 

Errors
Valfritt
Valfritt
Valfritt

Jorun Modén - Författarkurs.se

Jorun Modén - Författarkurs.se

Skrivarkurser med Författarkurs.sePå Författarkurs.se hittar du skrivarkurser som tar dig till nästa nivå, var du än befinner dig. Mina författarkurser bygger på ett unikt koncept och ges i Stockholm, i Frankrike och på distans. Dessutom får du skrivtips och inspiration i...


Läs mer och visa alla kurser med Jorun Modén - Författarkurs.se

Kontaktuppgifter till Jorun Modén - Författarkurs.se

Jorun Modén - Författarkurs.se

Tel: 0723 - 376969

www.forfattarkurs.se

Kontakta Jorun Modén - Författarkurs.se

Recensioner för kursen

          (5)
Pär-Olof Högstedt   |   2016-11-21
Kursen gjorde själ för namnet, Intensivhelg. Den var intensiv, men mycket rolig och givande. Jorun har ett otroligt pedagogiskt och strukturerat sätt att lära ut skrivandets grunder. Hon får med så mycket utan att det blir tungt eller känns som korvstoppning.I denna kursen får man mycket för pengarna och dessutom får man självförtroende och ener...
Visa hela
          (5)
Malin   |   2016-11-21
Jorun har ett väl genomtänkt och uppenbarligen väl utprovat koncept. Det är ett högt tempo utan att någonsin kännas stressat överhuvudtaget. Strukturerat och med massor av bra övningar och koncept. Jag förväntade mig att förbättra mitt skrivande, men kom otippat hem med en bokidé också. Jorun lyckas hitta var och ens röst och ton. Fullständigt f...
Visa hela
          (5)
Per Ottenström   |   2014-12-07
Min första Författarkurs någonsin, men det var så intressant och givande att jag kommer anmäla mig till en fortsättning framöver. Mycket trevlig och bra kursledare, Jorun Modén.