Screentryck på Grafikskolan

Längd
4 tillfällen
Pris
4 350 SEK
Längd
4 tillfällen
Pris
4 350 SEK
Vill du veta mer? 🤗

Kursbeskrivning

Nick, student vid tryckbordet på Grafikskolan.

Testa på screentryck i en professionell verkstad på Grafikskolan i Stockholm.
Under kursen får ni chans att arbeta på större pappersformat (50x70). Kursen ger kunskap kring beskickning, belysning, färgblandning samt diverse trycktekniker inom screen. I slutet av kursen hålls en gemensam genomgång och upphängning i Grafikskolans "showroom". Kursmaterial ingår i avgiften. Önskas mer material utöver detta går det bra att köpa direkt genom skolan med swish. Du arbetar utifrån din egen nivå. 

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen passar dig som är intresserad av att arbeta med screentryck som uttryckssätt. Du kan vara nybörjare eller redan ha en del erfarenhet av screen-/textiltryck.

Kursintyg

Efter kursen kan du få ett kursintyg.

Kostnader

4.350:-

Kursledare

KarlJohan Wollert-Olsson är erfaren inom screentryck och har jobbat med konsttryck i snart 6 år. Tidigare student på Grafikskolan i 3 år. (KJ) har sedan 2021 arbetat som lärare inom screen för Nyckelviken och Grafikskolan i Stockholm.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Screentryck på Grafikskolan och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Grafikskolan i Stockholm
Stensätravägen 9A
127 39 Skärholmen

Välkommen till Grafikskolan!

Grafikskolan är en förberedande konstskola för dig som vill lära dig grunderna i konstgrafiska tryckmetoder, boktryck, bokbindning och digital bild. Vi ger dig en stabil grund för att fortsätta dina studier inom kreativa yrken vare sig du vill bli konstnär,...

Läs mer och visa alla kurser med Grafikskolan i Stockholm

Highlights