Grafikskolan i Stockholm

i Skärholmen (+ 1 orter)
Få mer information om kursarrangören👍

Grafikskolan i Stockholm

Välkommen till Grafikskolan!

Grafikskolan är en förberedande konstskola för dig som vill lära dig grunderna i konstgrafiska tryckmetoder, boktryck, bokbindning och digital bild. Vi ger dig en stabil grund för att fortsätta dina studier inom kreativa yrken vare sig du vill bli konstnär, fotograf, grafisk formgivare eller arkitekt. Även om du redan är yrkesverksam kreatör och vill utvecklas, är grafikskolan perfekt för dig.

FÖR DIG SOM GÅR PÅ GYMNASIET

Grafikskolan är en förberedande konstskola som ger en examen i konstnärliga ämnen. Med andra ord – en språngbräda för dig som vill upptäcka och starta din kreativa bana och söka dig vidare till konstnärliga högskoleutbildningar. Utbildningen är studiemedelsberättigad och ger dig en komplett praktisk kunskap i olika tryck- och framställningsmetoder. 

OM DU VILL STUDERA VIDARE INOM KONST

Grafikskolans utbildningar har visat sig vara en fruktsam utgångspunkt för fortsatta studier inom fri konst, grafisk formgivning och design. Genom åren har studenter från Grafikskolan antagits till utbildningar på bl.a. Konstfack, Kungliga Konsthögskolan i Stockholm, Konsthögskolan i Umeå, HDK, Gerrit Rietveld Academie i Amsterdam, Beckmans Designhögskola i Stockholm, Konsthögskolorna i Oslo, Bergen, Tromsö och Trondheim, Goldsmiths i London, Tamarin Institute i Albuquerque, Glasgow School of Art, Arkitekturskolan/KTH i Stockholm och Konsthögskolan i Köpenhamn.  

FÖR DIG SOM ÄR YRKESVERKSAM 

Grafikskolan är en profilerad skola inom det konstgrafiska fältet. Hos oss får du praktiska och teoretiska färdigheter och stora möjligheter att utveckla nya arbetssätt inom din praktik.  

Visa alla kurser med Grafikskolan i Stockholm

Kurser

Kurs
Hantverk
Grafik Pris Ort Snittbetyg
Grafikgrund Från 20 000 SEK Stockholm
Målarkurser
Övrig konst och Målning
Artists Books Från 40 000 SEK Stockholm
Screentryck Från 1 850 SEK Stockholm
Screentryck Från 4 350 SEK Stockholm

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Grafikskolan i Stockholm och veta mer om deras kurser.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Kontaktuppgifter

Grafikskolan i Stockholm

Stensätravägen 9A
127 39 Skärholmen

Tel: 468 392 450
Mobil 737594595


Highlights