Visa kurser.se som: Mobil

Lär dig teckna fortsättning

Folkuniversitetet Malmö och Lund
Kursinformation
Malmö
5 tillfällen
2020-04-28
1 895 SEK

Kursbeskrivning

Lär dig teckna fortsättning


En kurs i centrala Malmö för dig som har tecknat tidigare och som vill fortsätta att utveckla din teknik och ditt bildseende.


Kursinnehåll

Vi utgår från observation och studier av t.ex objekt, stilleben och porträtt. Vi kommer även att teckna med utgångspunkt i fantasin och minnet.
Du kommer fortsätta utveckla tekniker och få fördjupad materialkännedom.

Kursupplägg

Genomgångar varvas med övningar. Mycket tid läggs på att ge deltagarna utrymme att öva och skapa. Undervisningen ger individuell handledning utifrån varje enskild deltagares nivå.

Mål

Målet är att ge deltagarna lust och mod att teckna och träna sitt seende.

Förkunskaper

Kursen passar dig som har tecknat tidigare och som vill fortsätta att utveckla din teknik. Vi arbetar i en liten grupp och varje deltagare får handledning efter sin förmåga och ambitionsnivå.

Material

Till första kurstillfället får du information om vad du ska ha med dig. Övrigt material går läraren igenom. Du kommer under kursens gång bland annat att behöva papper, blyerts, kol, tuschpennor, färgmaterial som t.ex. pastell-/oljekritor, färgpennor, färgat bläck och penslar. Materialkostnader ingår inte i kursavgiften.

Tips

Du kan få tag i material i bl.a. följande affärer: Drewex (Slussgatan 10, Malmö) Matton (Stora Nygatan 24, Malmö) Martins Color (Stora Nygatan 4, Malmö)

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Lär dig teckna fortsättning!

Arrangörsrecensioner
(3,6)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner