Visa kurser.se som: Mobil
Kursinformation
Distans
6 tillfällen
2019-09-25
3 595 SEK

Kursbeskrivning

Illustration distans


Berätta med bild - lär dig illustrera! På den här distanskursen kommer du igång med illustrationer och kan hitta ditt personliga uttryck.

Kursupplägg

På den här kursen får du prova på olika typer av illustration och verktyg som du behöver för att arbeta med bildkommunikation och illustration. Du fokuserar på att utveckla ditt eget tecknaruttryck med hjälp av illustrationsövningar och feedback från kursledare och kurskamrater.

Kursinnehåll

  • Hur du skapar genretypiska illustrationer
  • Material- och teknikval
  • Färgval och bildkomposition
  • Hur du kommunicerar känsla och stämning i bild
  • Bildanalys, både av dina egna illustrationer och andras

Arbetsformer

Kursen är helt på distans och genomförs i den digitala plattformen Moodle (Du får ett inlogg i samband med kursstart). Det är inga fysiska träffar men ni får uppgifter som ni ska lämna in under kursens gång.

Som deltagare bör du vara beredd på att lägga ner tid på uppgifter, både på att teckna själva och att ta del av kurskamraternas material. Du väljer själv när du vill lägga tid på att arbeta med kursen.

Förkunskaper

För dig som vill utvecklas inom illustration. Du bör ha vana av att teckna (på kurs eller privat) men kursen kräver inga förkunskaper inom illustrationsteckning. God datorvana krävs.

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö Lund

På Folkuniversitetet i Malmö och Lund finns något för alla, oavsett om du vill gå en språkkurs inför semestern, byta riktning i karriären eller skaffa en ny hobby. Här finns hundratals kurser för dig som vill utvecklas tillsammans med andra....


Läs mer och visa alla kurser med Folkuniversitetet Malmö och Lund

Kontaktuppgifter till Folkuniversitetet Malmö och Lund

Folkuniversitetet Malmö och Lund

Regementsgatan 4
211 42 Malmö

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Illustration distans!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner