Filma med mobilen 2 - fortsättningskurs

Filma.nu
Kursinformation
Distans
8 timmar
Kontakta oss för mer info
3 737,50 SEK inkl. moms
Filma.nu

Kursbeskrivning

Filma med mobilen 2 - fortsättning (två halvdagar - 8 timmar)

Fortsättningskursen "Filma med mobilen 2"genomförs viavideokonferenssystemet  Zoom under två förmiddagar med en veckas mellanrum. 

Målet med fördjupningskursen är att du som deltagare ska fördjupa dina kunskaper i framför allt bildkomposition och filmtekniker. Större delen av första kursdagen ägnar vi av den anledningen åt att jobba både teoretiskt och praktiskt med just detta. Inför kursen kommer du att få tips på kompletterande utrustning som används för att ta filmkvaliteten ett steg längre.

Dagarna mellan första och andra tillfället filmar deltagarna eget material utifrån instruktioner. Under veckan finns kursledaren tillgänglig för handledning på distans.

Vid andra kurstillfället jobbar vi med redigering av materialet utifrån olika arbetssätt för att anpassa filmproduktionen till olika syften.

Fyra veckor efter kursavslut finns handledning tillgänglig via mejl, telefon eller genom den Facebook-grupp vi använder. Det gör att du kan få allt det stöd och den hjälp du behöver när du producerar av dina filmer.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Varje kurstillfälle har få deltagare. Med endast 3-5 personer i gruppen finns det möjlighet att inspireras av varandra men ändå få så mycket handledning som möjligt.

I fortsättningskursen krävs grundläggande kunskaper i att filma och hur ett filmredigeringsprogram fungerar.

Kursledare

Kursledare för Filma.nu är Tåve Jernmark. Hon har arbetat med journalistiskt arbete i flera år och är legitimerad gymnasielärare. Det är just kombinationen av många års erfarenhet av kommunikation och pedagogik som gör att hon kan förmedla ett förståeligt ämne som videoredigering på ett enkelt sätt.

Några av kursdeltagarna beskriver henne som kursledare så här:

"Pedagogisk och kunnig."

"Tåve är en jätteduktig pedagog med positiv energi."

"Entusiasmerande och positiv, bra pedagog!"

"Utmärkt. Engagerad. Kunnig. Lugn. Bra närvaro under grupparbetet andra tillfället. Väldigt duktig!"

Intresseanmälan

Intresserad av Filma med mobilen 2 - fortsättningskurs och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Filma.nu

Allt fler efterfrågar kompetensen att producera rörligt material för sociala medier och det är inte konstigt. Rörlig bild engagerar och berör människor. Av den anledningen är också spridningseffekten stor. Länge har videoproduktion krävt dyr och komplicerad utrustning men så är...


Läs mer och visa alla kurser med Filma.nu

Kontaktuppgifter till Filma.nu

Filma.nu

Kronhusgatan 2F
411 13 Göteborg


Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Filma med mobilen 2 - fortsättningskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 22 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Filma med mobilen 2 - fortsättningskurs, fyll i följande uppgifter: