Film: Skådespelarteknik för kameran - grund

Längd
6 tillfällen
Pris
4 260 SEK
Längd
6 tillfällen
Pris
4 260 SEK
Få mer information om kursen 👍

Info om Film: Skådespelarteknik för kameran - grund

Skådespelarteknik för kameran

I denna sexveckorskurs i skådespelarteknik arbetar du med fokus på närvaro; hur behåller du närvaron emotionellt samtidigt som du är medveten om kameran? Du får tekniker som medvetandegör dig om rollfigurens känslor och skådespelarens (ditt) förhållningssätt till dessa.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

18+ år

Kursupplägg


Målet med kursen är att göra dig mer bekväm framför kameran och ge dig bättre kunskap om vad som fungerar bäst när du agerar som filmskådespelare. Du kommer även att arbeta med olika övningar anpassade för att bygga upp förmågan att förbereda dig mentalt och emotionellt för olika typer av roller. Du lär dig hur du kan använda dina egna erfarenheter och känslor, liksom din fantasi för att skapa mer intressanta och fördjupade rollfigurer framför kameran.

Under de sex veckorna förbereder du ibland material som du själv valt: monologer eller scener som du också får spela in och titta på med gruppen. Vid några tillfällen så kommer scener att tilldelas eleverna utifrån vad instruktören upplever att de behöver jobba på eller för att demonstrera hur en inspelning går till. Emellanåt får du också spela in scener som på en provspelning och om en elev vill jobba på material som förberedelse inför en riktig provspelning så välkomnas även detta.

Pris och Kurstillfällen

Kursen ges på onsdagar eller torsdagar med start 18/10 respektive 19/10.

Kostnader

4 260:- för 6 tillfällen á 3h

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Film: Skådespelarteknik för kameran - grund och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.