Skådespelerikurs - Filmskådespeleri (steg 2)

Elin Hilläng Studios
Kursinformation
Uppsala län
Intensivkurs över helg.
2023-02-17 18:00
Svenska

Kursbeskrivning

Gå en Filmskådespelerikurs (Steg 2) på Elin Hilläng Studios i Uppsala

I en liten grupp, på max 4 elever kommer du självständigt få förbereda scener som läraren tittar på och ger dig feedback på. Du förbereder scenerna som om du skulle till en filminspelning och får feedback därifrån. Som yrkesverksam skådespelare eller som skådespelare som är på väg att ta klivet ut i karriären är det guld värt att på detta sätt få stöd och coachning från en lärare som är van vid att titta på skådespelare och verkligen SER de korrigeringar som kan behövas för att lyfta ditt skådespeleri till nästa nivå. Det här hjälper dig att utveckla, vässa och bibehålla din teknik och känsla. Gruppen är liten för att du ska få MYCKET tid framför kameran.

Du kommer få behålla allt inspelat material.

Upplägg:

Helgintensivkurs. Nästa termin hålls kursen 27-29/1 och 17-19/2.

Tider:

Fredag kl. 18.00-21.00.

Lördag kl. 10.00-18.00

Söndag kl. 10.00-18.00

Plats:

Galleri Svärtan (Svartbäcksgatan 50H, Uppsala)

Avbokningspolicy:

När anmälan till en kurs är slutförd har du 14 dagars ångerrätt, därefter är anmälan bindande och kan inte avbokas. Om kursen skulle börja innan 14 dagar har gått gäller ångerrätten endast innan kursen har börjat. Avanmälan måste i så fall göras senast kl. 18.00 kvällen innan kursen startar. Du kan dock låta en annan person med motsvarande kunskapsnivå som dig själv ta din plats. Undantag görs om läkarintyg kan uppvisas. Om kursen avanmäls senare än 14 dagar efter slutförd anmälan eller senare än kl. 18.00 kvällen innan kursen startar och läkarintyg inte uppvisas debiteras kursen som genomförd.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som har gått kursen Filmskådespeleri (steg 1) eller som har vana att skådespela framför kameran efter annan kurs eller yrkesliv. Du är 14-110 år gammal.

Kursintyg

Intyg/omdöme kan fås på begäran efter avslutad kurs.

Kostnader

14-25 år:

2750 kr inkl. moms (gratis medlemskap ingår då i den ideella föreningen Teater Elin)

26-100 år:

3250 kr inkl. moms.

Kursledare

Elin Hilläng

Elin Hilläng Studios drivs av Elin Hilläng. Elin är utbildad skådespelare vid The New York Conservatory for Dramatic Arts i New York och har även jobbat som skådespelare i New York. Hon har jobbat med både film och teater. Som kursledare drivs hon av att se eleverna utvecklas och av att guida dem till att hitta ”sanningen i skådespeleriet”.

Kursledare_Elin Hilläng2022

Intresseanmälan

Intresserad av Skådespelerikurs - Filmskådespeleri (steg 2) och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Sabina Khamoshi

Jättenyttig och rolig kurs där man verkligen får arbeta på djupet med scener i en trygg miljö. Bra upplägg där man verkligen får träna på hur det är att vara på en riktig filminspelning. Väldigt roligt att vi även fick vara delaktiga med att ta ljud, välja kameravinklar samt ge varandra feedback.

Anna Sjöström Walton aka Dr Rodd

Denna kursen är riktigt lärorik och rolig. Man lär sig mycket om filmprocessen, tekniska detaljer, påföljden av olika kamera vinklar, men även mycket om sig själv. Analysen där vi tittar på filmat material är värdefull, då man tvingas titta på sig själv konstruktivt. Det var väldigt bra att göra detta slutet av dag 1, efter första inspelning, så...

Visa hela
Jean

Elin hittade det man kan jobba ännu mer och det är precis det jag var ute

Elin Hilläng Studios

Elin Hilläng Studios - kurser i filmskådespeleri och Meisnerteknik

Elin Hilläng Studios eftersträvar att vara förstahandsvalet för dig som är seriös med din skådespelarträning. Oavsett om du har skådespelat tidigare och vill fördjupa dina kunskaper, känner att du stött på problem i skådespeleriet som du inte tar dig förbi,...


Läs mer och visa alla kurser med Elin Hilläng Studios

Kontaktuppgifter till Elin Hilläng Studios

Elin Hilläng Studios

Uppsala

Tel: 0706315145

Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 46 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Skådespelerikurs - Filmskådespeleri (steg 2), fyll i följande uppgifter: