Elin Hilläng Studios

Elin Hilläng Studios - kurser i filmskådespeleri och Meisnerteknik

Elin Hilläng Studios eftersträvar att vara förstahandsvalet för dig som är seriös med din skådespelarträning. Oavsett om du har skådespelat tidigare och vill fördjupa dina kunskaper, känner att du stött på problem i skådespeleriet som du inte tar dig förbi, vill hålla igång dina förmågor tillsammans med en lärare som är van vid att titta på och guida skådespelare eller om du saknar tidigare erfarenhet men har engagemanget och tiden att lägga ner på träningen har du hittat helt rätt. Du kommer få möjlighet att växa i en trygg miljö tillsammans med likasinnade.

Företaget är godkänt för F-skatt.

Avbokningspolicy
När anmälan till en kurs är slutförd har du 14 dagars ångerrätt, därefter är anmälan bindande och kan inte avbokas. Om kursen skulle börja innan 14 dagar har gått gäller ångerrätten endast innan kursen har börjat. Avanmälan måste i så fall göras senast kl. 18.00 kvällen innan kursen startar. Du kan dock låta en annan person med motsvarande kunskapsnivå som dig själv ta din plats. Undantag görs om läkarintyg kan uppvisas. Om kursen avanmäls senare än 14 dagar efter slutförd anmälan eller senare än kl. 18.00 kvällen innan kursen startar och läkarintyg inte uppvisas debiteras kursen som genomförd.

Visa alla kurser med Elin Hilläng Studios

Kurser

Kurs
Teater och Skådespel Pris Ort Snittbetyg
Filmskådespeleri - Introduktionskurs (steg1) Uppsala län
4,8 (13)
Teater
Skådespelerikurs - Filmskådespeleri (steg 2) Uppsala län
4,8 (4)
Skådespelerikurs - Meisnerteknik (Steg 1) Uppsala län
4,4 (9)
Skådespelerikurs - Meisnerteknik (Steg 2) Uppsala län
Skådespelerikurs - Selftapes och Auditionteknik Uppsala län
5,0 (1)

Elin Hilläng Studios Facebook

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du vill komma i kontakt med Elin Hilläng Studios och veta mer om deras kurser.

Kontaktuppgifter

Elin Hilläng Studios

Uppsala

Tel: 0706315145

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 45 recensioner.

Sabina Khamoshi

Jättenyttig och rolig kurs där man verkligen får arbeta på djupet med scener i en trygg miljö. Bra upplägg där man verkligen får träna på hur det är att vara på en riktig filminspelning. Väldigt roligt att vi även fick vara delaktiga med att ta ljud, välja kameravinklar samt ge varandra feedback.

Anna Sjöström Walton aka Dr Rodd

Denna kursen är riktigt lärorik och rolig. Man lär sig mycket om filmprocessen, tekniska detaljer, påföljden av olika kamera vinklar, men även mycket om sig själv. Analysen där vi tittar på filmat material är värdefull, då man tvingas titta på sig själv konstruktivt. Det var väldigt bra att göra detta slutet av dag 1, efter första inspelning, så...

Visa hela
Jean

Elin hittade det man kan jobba ännu mer och det är precis det jag var ute

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 45 recensioner.
Intresseanmälan

För att komma i kontakt med Elin Hilläng Studios och få mer information, fyll i följande uppgifter: