Recensioner av Elin Hilläng Studios

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 46 recensioner.

Alma Mastracci

Jättebra med liten grupp. Underbar stämning i gruppen och med läraren.

Sabina Khamoshi

Jättenyttig och rolig kurs där man verkligen får arbeta på djupet med scener i en trygg miljö. Bra upplägg där man verkligen får träna på hur det är att vara på en riktig filminspelning. Väldigt roligt att vi även fick vara delaktiga med att ta ljud, välja kameravinklar samt ge varandra feedback.

Anna Sjöström Walton aka Dr Rodd

Denna kursen är riktigt lärorik och rolig. Man lär sig mycket om filmprocessen, tekniska detaljer, påföljden av olika kamera vinklar, men även mycket om sig själv. Analysen där vi tittar på filmat material är värdefull, då man tvingas titta på sig själv konstruktivt. Det var väldigt bra att göra detta slutet av dag 1, efter första inspelning, så...

Visa hela
Jean

Elin hittade det man kan jobba ännu mer och det är precis det jag var ute

Joakim Räisänen

Jag tyckte att del 2 kursen var väldigt givande. Elin är en bra och tydlig lärare som ger dig den undervisningen du behöver för att utveckla och vässa dina färdigheter som filmskådespelare.

Ann

Jättebra kursupplägg och genomgångar. Bra feedback och pedagogik. Tack för en jättebra kurs.

Hugo Warpman

Elin Hilläng är en mycket duktig ledare för gruppen. Hon skapar en trygg miljö och planerar smart så att alla känner sig välkomna och bekväma i själva kursen. Man får lära sig ett flertal verktyg som är avgörande för en skådespelare och dessutom går en majoritet av tiden ut på att man får öva skådespeleri med karaktärer skrivet i manus man får ö...

Visa hela
Raha

Jätterolig och lärorik kurs, Kommer förmodligen komma tillbaka hit framöver.

Filippa

Mycket bra skådespelarkurs med hög intensitet och mycket lärdom! Är jätte glad att jag tog denna kurs och är väldigt tacksam över att ha Elin som lärare :?

Super Star Girl

Lärde mig mycket nytt. Fick mina tankar att vila. Jag tror själv att denna kurs kommer hjälpa mig mycket längre fram.

Elsa

En lärorik och intressant upplevelse, det var kul att lära sig mer om filmskapande. Skulle gärna göra det igen :)

Isak

Jättebra. Kursen var bra för att den utvecklades och var inte samma hela tiden.

Ida

Stämningen i gruppen och särskilt Elin som ledare har känts väldigt positiv, lättsam och prestationslös, vilket var väldigt viktigt för allas avslappnad och trivsamhet! :)

Thor

Roligt att få lära sig Meisnerteknik. Gillar att få testa på många olika saker och övningar.

Eva-Lena

Väldigt roligt och inspirerande, energigivande, lärorikt. Roligt att träffa andra kurskamrater.

Nathalie

Utvecklande. Tyckte kursen var väldigt rolig, blandning mellan mera seriösa övningar för att komma i kontakt med sina känslor samt mer lättsamma och roliga. Tyckte det var en bra blandning.

Adam Svender

Mycket bra pedagog. Vi var ganska få, vilket gjorde att Elin kunde lägga stort fokus på varje person. För mitt syfte var detta perfekt. Vill få en allmän och ytlig förståelse för hur skådespelare arbetar med manus och det fick jag. Jag jobbar med marknadskommunikation till vardags och arbetar med både amatörer och profesionella skådespelare....

Visa hela
Anna Sjöström Walton

Jag är glad jag valde att göra helgkursen (2.5 dagar). Det gav bra intensivt manusarbete, där tankarna skulle vara på just film (till skillnad från teater). Jag hade gärna sett fler specifika övningar specifikt om skillnaden mellan wide, mid och close shots. Frågorna att tänka på under manusanalys var väldigt bra. Där hade jag gärna jobbat mer s...

Visa hela
Isabelle

Väldigt lärorik! Mycket nytt om hur man jobbar i olika kameravinklar, med både rösten men också kroppen. Och även att man lärde som om hur man analyserar ett manus.

BigBrain

Lärde mig mycket, hade gärna gått en del 2 av kursen. Jag fick kritik & beröm som jag tror kommer hjälpa mig i framtiden. Nu vet jag hur jag ska jag göra, och göra det bättre i framtiden.

Bella Klaus

Can highly recommend this course! Elin is a wonderful reach and has assembled a brilliant curriculum. Just wish it would’ve been longer!

Kim

Jag tycker i övrigt att det är en bra introduktion till Meisner. Bättre är Folkuniversitetet och Kulturamas kurser.

Pontus

Mycket utvecklande och roligt. Lärt mig mycket under kursens gång.

Lovisa

Så rolig och lärorik! Kul att få öva in repliker och en scen, så bra övningar med röst, ”frys” och att vi skulle upprepa!

Kursdeltagare

Superroligt! Kul att verkligen få öva med känslor och bra attvi höll i med repetitionerna så länge. Det har varit utmanande och utvecklande. Jag har lärt mig massor!

Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.