Teater vuxna -Öppen för alla

Längd
15 tillfällen
Pris
2 250 SEK
Nästa kurstillfälle
29 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Längd
15 tillfällen
Pris
2 250 SEK
Nästa kurstillfälle
29 januari, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Kurs
Få mer information om kursen 👍

Kursbeskrivning

Vill du börja spela teater, eller utvecklas och slipa på din teaterteknik? Den här kursen vänder sig till alla över 18 år och är öppen för dig som spelat teater tidigare och till dig som är nybörjare.

Varmt välkommen till en skådespelerikurs i Meisnerteknik.

En skådespelare behöver olika verktyg för att ta sig an en roll. I denna kurs gör vi övningar där vi lär oss att lyssna, att vara verklighetstrogna, att ha en relation till vår scenpartner etc. Vårt mål är att uppnå Sanford Meisners definition av skådespeleri: ”att leva sanningsenligt under imaginära omständigheter”. Vi avslutar kursen med en scen till vilken vänner och familj kan bjudas in som publik. Detaljer i kursupplägg kan komma att justeras beroende på deltagarnas önskemål. Kursen riktar sig till dig som är över 20 år och passar både dig som är nybörjare och dig som är erfaren. Vi jobbar ifrån där vi är!

Lärare är Elin Hilläng. Elin är utbildad skådespelare vid The New York Conservatory for Dramatic Arts i New York och har även jobbat som skådespelare i New York. Hon har både jobbat med film och teater. Hon älskar att undervisa och dela med sig av sina kunskaper.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

29 januari, 2024

  • Kurs
  • Uppsala
  • Svenska

Målgrupp

Vuxenkurs från 18 år - alla är välkomna oavsett erfarenhet

Kostnader

2 300 kronor

Kursledare

Elin Hilläng

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Teater vuxna -Öppen för alla och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Studiefrämjandet Uppsala Västmanland

Studiefrämjandet Uppsala Västmanland

Vi är ett studieförbund som arbetar aktivt med folkbildning. Vi är en ideell organisation som drivs utan vinstintresse. Vår vision är att vara en frigörande kraft för människors möjligheter, i ett samhälle med respekt för naturens och kulturens mångfald.  Våra kursledare har...

Läs mer och visa alla kurser med Studiefrämjandet Uppsala Västmanland

Highlights