Visa kurser.se som: Mobil

Gå teaterkurs i Stockholm hos Calle Flygare Teaterskola

Teaterkurser på Calle Flygare Teaterskola - Stockholm

Calle Flygare Teaterskola är en privatskola för undervisning i teater, film och kommunikation. Skolan ligger centralt i Stockholm på Västmannagatan 5.

Vi erbjuder, förutom vårt välrenommerade skådespelarprogram, ett brett utbud av kurser och utbildningar för olika kunskapsnivåer och för människor i alla åldrar. Till oss kommer människor i alla åldrar med ett gemensamt intresse och en gemensam önskan att förmedla ett budskap genom att agera inför andra – oavsett om detta innebär rent skådespeleri eller om det handlar om att stärka sina framträdanden i andra sammanhang.

Calle Flygare Teaterskola startade år 1940 som Calle Flygare Film och Teaterstudio. Sedan dess har vi utbildat många skådespelare, flertalet kända, och vi är idag Sveriges äldsta privata teaterskola. Med skolans ledord tradition, nyskapande och mångfald vinnlägger vi oss om att vara en modern teaterskola som följer sin samtid, utan att glömma vår historia. Vi på Calle Flygare Teaterskola brinner för våra utbildningar och elever, och vi ser med glädje fram emot ytterligare 75 år – minst!

» Mer information
För mer information om Calle Flygare Teaterskola eller deras kurser, gör en intresseanmälan nedan.

Visa alla kurser med Calle Flygare Teaterskola

Kurser

Kontaktuppgifter

Calle Flygare Teaterskola

Västmannagatan 5
111 24 Stockholm

Recensioner

Douglas
(5)
Är jättenöjd! Alla i gruppen har kul och stämningen är alltid på topp.
Stina
(5)
Har gått i 4 år på kursen och den är lika fantastiskt när man är 15 som när man är 19 år. Jag har haft väldigt roligt, och nu vet jag inte hur jag ska klara mig utan teatern i fortsättningen!!
susanne fallqvist
(5)
Jag gick på Calle Flygare 1987-1989. Jag använder fortfarande det jag k lärde mig på Calle Flygare både i min undervisning som teaterlärare och i det dagliga livet. Det var en bra start på livet!
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 3 recensioner.
Maja förstår människor genom teater
Calle Flygare Teaterskola

- Det är något väldigt fint att komma så intimt nära varandra och utvecklas som en grupp, säger Maja Turesson som har gått flera teaterkurser på Calle Flygare Teaterskola i Stockholm. 

Läs mer