Visa kurser.se som: Mobil

Skräddarsydd filmkurs

Filmlektik
Kursinformation
Stockholm
Enligt överenskommelse
Januari 2019 och framåt

Kursbeskrivning

Skräddarsydd filmkurs för en eller flera deltagare som anpassas efter kunskapsnivå, önskemål och intresseområde. Se gärna Filmlektiks övriga kurser, bland annat Intensivkurs i filmskapande, för inspiration till upplägg för din skräddarsydda kurs.

Målgrupp: Alla åldrar

Målgrupp

Alla åldrar.

Kursintyg

Kursintyg eller diplom

Kostnader

Enligt överenskommelse.

Kursledare

Stina Fredenmark har en flerårig bakgrund som redigerare/klippare och videofotograf på TV4 Nyheterna samt en bred pedagogisk erfarenhet från sitt arbete med elever i grundskolan. De senaste åren har hon haft ett antal filmprojekt på hög- och mellanstadieskolor runtom i Haninge kommun. Det har varit alltifrån att göra animerad film, filmskapande på iPad och filmproduktioner med lite större kameror. Hösten 2017 startade hon upp Filminriktning på Ribbyskolan i Västerhaninge och håller i filmundervisningen i elevens val inom Estet/Bild/Film-profilen.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Skräddarsydd filmkurs.

Filmlektik

Filmlektik

Filmlektik erbjuder skräddarsydda kurser i filmskapande för barn, unga och vuxna. Genom att filma, klippa, skapa en storyboard, skriva manus, ljudläggning, producera, regissera och analysera film så utvecklas självkänslan och kreativiteten. Välkommen!För mer information om Filmlektik eller deras kurser, gör...


Läs mer och visa alla kurser med Filmlektik

Kontaktuppgifter till Filmlektik

Filmlektik

Grevgatan 20 F
14934

Mobil 076-244 86 98
filmlektik.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Skräddarsydd filmkurs!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 4 recensioner.
Läs recensioner