Visa kurser.se som: Mobil

Wordpress - Grundkurs

Distansskolan.se
Kursinformation
Plats: Distans
Längd: 4 veckor
Pris: 2 995 SEK inkl. moms
Gå vidare till: Kursens hemsida

Kursbeskrivning

Bygg din egen hemsida med Wordpress 

WordpressDet här är en distanskurs i webbdesign för dig som vill arbeta med text och bild i Wordpress. Genom att lära dig Wordpress kan du bygga upp hemsidor och bloggar utan att du behöver kunna vare sig HTML eller PHP-programmering.

Efter den här grundkursen kommer du att känna dig säker på ditt arbete och också känna att du på ett professionellt sätt kan skapa hemsidor med rätt innehåll i de vassaste programmen på marknaden.

Kurslängd: ca 4 veckor 
Studietid: 10 -15 tim/vecka
Pris: 2 995 kr 

Kursupplägg
Kursen i Wordpress är upplagd som ett projekt där du bygger en hemsida under 4 delavsnitt. Du hittar material och filmer som visar hur du gör på vår kursportal online. Efter varje avsnitt gör du de deluppgifter som vi gått igenom i filmerna och när du är klar kontaktar du läraren för att visa upp ditt projekt för kommentarer. Efter kursens 4 delavsnitt med uppgifter är det meningen att du har en fullt fungerande blogg/hemsida med avancerade funktioner. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Målgrupp

Det här är kursen för dig som ska arbeta som webbdesigner eller webbredaktör och som inte har tiden eller möjligheten att kunna sitta i klassrum.

Diplomering

Deltagare som genomgått hela kursen får ett diplom skickat med post. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Kostnader

2 995 kr ink. moms för  ca 4 veckors studier. Ca 10-15 timmar/vecka.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Wordpress - Grundkurs.

Distansskolan.se

Du har tillgång till din distanskurs i 6 månader för att färdigställasamt repetera med full support och handledning under hela din kurstid. Lär dig - skapa hemsidor, redigera videofilm, designa trycksaker, retuschera bilder och fotografera. Lärarledda Distanskurser för alla. Support...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se

Kontaktuppgifter till Distansskolan.se

Distansskolan.se

Arenavägen 55
121 28 Stockholm-Globen

Intresseanmälan

För att få mer information om Wordpress - Grundkurs, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Wordpress - Grundkurs!

Arrangörsrecensioner
          (4,8)
Baseras på 21 recensioner
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer