Visa kurser.se som: Mobil

Adobe Photoshop - Camera Raw

Distansskolan.se
Kursinformation
Distans
4 veckor
Boka kursen och starta samma dag
2 995 SEK
Svenska

Kursbeskrivning

PhotoshopkursFull kontroll på dina RAW-filer

Om det är bilder du ska hålla på med är Photoshop det självklara valet. En Camera Raw-fil innehåller obearbetade, okomprimerade data för gråskalebilder som hämtats från en digitalkameras bildsensor, tillsammans med information om hur bilden togs (metadata).

Vi är Adobe Authorized Training Center

Det betyder att våra lärare är Adobe Certified Experts och Certifierade Instruktörer vilket visar på en djupgående och avancerad kunskap inom Adobes programvaror.

AATC

Deltagare & målgrupp
Kursen riktar sig till alla som vill lära sig bildbehandla med världens mest använda program.

Mål med kursen Photoshop
Du kommer att behärska alla verktyg och grundläggande inställningar i Phtotoshop Camera Raw. Du kommer också kunna sortera och automatisera ditt arbete i Bridge.

Förkunskaper
Photoshop grund eller liknande

Kursupplägg
Kurs Photoshop är upplagt så att varje vecka har vi teori varvat med videofilmer och till varje veckas genomgång hör en veckans övningsuppgift som skickas in via vår portal och som kommenteras av läraren. Läraren finns som support via mail under hela kursen.

Tillträde till kursen
Du har tillgång till kursen 12 månader extra utöver själva kurstiden för repetition. Skulle du behöva längre tid för dina inlämningsuppgifter ordnar vi det utan problem.

Arbetsformer
Kurs Photoshop är helt på distans. Kursen är mycket övningsinriktad och består av olika inlämningsuppgifter som kommenteras av läraren. Läraren finns också via mail och du har support dygnet runt.

Diplomering
Deltagare som genomgått hela kursen får ett diplom (PDF) mailat efter avslutad kurs. Diplomet är en bekräftelse på att du har goda kunskaper i den kurs du har gått och behärskar programvaran samt tillhörande teori.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Adobe Photoshop - Camera Raw.

Distansskolan.se

GRAFISKA ONLINEKURSER NÄR DU VILL

Unik och personlig rådgivning och hjälpKurser – Övningsuppgifter och mycket mer! Allt samlat på ett ställe! Onlinekurser när du vill och har tid. Du loggar in när du vill under kursen. Kurserna visas med video med ett flertal övningsuppgifter. Kör...


Läs mer och visa alla kurser med Distansskolan.se
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Adobe Photoshop - Camera Raw!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arbeta effektivare i sociala medier
Distansskolan.se

Marika har gått en kurs i sociala medier hos Distansskolan. Idag använder hon sina kunskaper dagligen i sitt arbete som redaktör för SVT. 

Läs mer