Visa kurser.se som: Mobil

Improvisationsteater fortsättning – steg 3 eller för dig med teatervana

Borås Improvisationsteater
Kursinformation
Plats: Borås
Längd: 24 timmar
Pris: 1 950 SEK
Gå vidare till: Kursens hemsida
Språk: Svenska

Kursbeskrivning

eddieLär dig mer om improvisationsteater i Borås

Skratta mer och utvecklas som improvisatör, människa och scenperson! Vi arbetar med övningar för scenframträdanden och för att förstå principerna bakom improvisationsteater. Tekniker för att skapa scener, relationer och berättelser. Grundade improvisationer med hjälp av ännu mer games!

De som gått kurs i improvisationsteater brukar säga efteråt att de utvecklats som människa, blivit gladare och mer positiva i sin vardag. Dessutom mycket säkrare och mer spontana i sociala och professionella situationer. Ett direktcitat: "Det är som mindfullness där man skrattar hela tiden"

Målgrupp

Kursen riktar sig i första hand till vuxna och unga vuxna, dvs 19+. Det finns ingen övre gräns för att ägna sig åt improvisationsteater. Impro för fortsättare är för dig som gått en grundkurs på BITE eller har erfarenhet av teater. Antingen att man har en impro för nybörjare med sig eller att man har teatererfarenhet som inkluderar improvisation av något slag. Man kan gå steg 3 fler gånger eftersom övningarna anpassas efter gruppens sammansättning.

Kostnader

1950:- 10% rabatt för studenter och kursare på BITE

Kursledare

Henrik Virta är legitimerad lärare i teater, svenska och musik för gymnasiet. Undervisar i teaterimprovisation i Borås och på Improverket i Gbg. Han har undervisat i teater och sceniskt uttryck sedan 1998. Har improviserat med Primalimpro från Göteborg, samt en duo med Carl-Johan Kilborn. Övriga konstnärliga erfarenheter som kan nämnas i sammanhanget är 21 år med Sångesmblen Amanda i Göteborg som sångare, scenisk ledare och workshopinstruktör i musikalisk kommunikation för kör. 

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Improvisationsteater fortsättning – steg 3 eller för dig med teatervana.

Borås Improvisationsteater

Skratta dig till teaterimprovisatör - teaterkurser hos Borås Improvisationsteater

Skratta dig fri med BITE!!!”Som mindfullness men man skrattar hela tiden.” Borås Improvisationsteater är en kursverksamhet för i första hand improviserad teater. Men också andra sceniskt relaterade uttryck som musikalisk kommunikation, manusförfattande och skådespeleri. Främst arbetar vi med lek och...


Läs mer och visa alla kurser med Borås Improvisationsteater

Kontaktuppgifter till Borås Improvisationsteater

Borås Improvisationsteater

Bäckängsgymnasiet
Schélegatan 7
504 56 Borås

Tel: 0708-810579
www.scenrummet.se

Intresseanmälan

För att få mer information om Improvisationsteater fortsättning – steg 3 eller för dig med teatervana, fyll i följande uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Improvisationsteater fortsättning – steg 3 eller för dig med teatervana!

Arrangörsrecensioner
          (5,0)
Baseras på 1 recensioner
Läs recensioner