Visa kurser.se som: Mobil

Improvisationsteater nybörjare, 5 ggr

Improvisationsstudion
Kursinformation
Stockholm
5 tillfällen
2021-09-07 19:35
1 600 SEK
Svenska

Info om Improvisationsteater nybörjare, 5 ggr

Improvisationsteater nybörjare, 5 gånger

Detta är en kortare kurs för dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater. Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande, samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen.
En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror. Nybörjarnivån kräver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet.

Anmälan

Anmälan och betalning sker via vår hemsida. Observera att anmälan och betalning sker samtidigt. Det går bra att delbetala eller betala med faktura. 

Vid frågor eller funderingar kring våra kurser eller betalning, mejla till anmalan[at]improvisationsstudion.se eller ring 08-6400907.

Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Ingen tidigare erfarenhet krävs

Info

Tisdagar

Start: 7 september
Tid: 19:35-22:00
Kursledare: Martin DanielssonKostnader

1600 kr

arbetslösa, pensionärer eller studerande:

1280 kr 

Kursledare

Martin Danielsson har 14 års erfarenhet av scenkonst och har varit utövande improvisatör i 5 år (Innan det trollkarl, men han tycker att improvisationsteater är den mer magiska konstformen). Han är med i gruppen The Splash som spelar improviserad sketchhumor på scen, och han driver Stockholm Improv Comedy Club i Gamla stan. Martin studerar pedagogik på Stockholms universitet. Som kursledare lägger han mycket fokus på sceniskt arbete med lekfullt, uppmärksamt samspel. Han vill ge sina elever förmågan att tillsammans ta tillvara på det roliga som uppstår i scenen!

Ellen Bobeck är en mycket skicklig improvisatör som snabbt gått från att vara kursdeltagare till att ofta spela föreställningar och vara en omtyckt kursledare. Hennes elever uppskattar henne för hennes energigivande, roliga och effektiva lektioner där man får spela mycket tillsammans.

Ellen är bland annat med i gruppen Break Improv och hon spelar show varje vecka med gruppen The Splash. Hon medverkar även i populära föreställningen Stockholmare på Improvisationsstudion.

Improvisationsstudion

Improvisationsstudion STHLM Ger underhållning och utbildning i improvisationsteater och vanlig teater. Vi erbjuder: Kurser i improvisationsteater på kvällar och helger för privatpersoner Utbildningar i improvisationsteater eller i t.ex kreativitet, presentationsteknik eller kroppsspråk, för företag och organisationer Improvisationsteater som underhållning på företagsevent, middagar,...


Läs mer och visa alla kurser med Improvisationsstudion

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Improvisationsteater nybörjare, 5 ggr.

Kontaktuppgifter till Improvisationsstudion

Improvisationsstudion

Skånegatan 63
116 37 Stockholm

Tel: 08-640 09 07
Mobil 070-811 46 18
improvisationsteater.se

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Improvisationsteater nybörjare, 5 ggr!

Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 6 recensioner.
Läs recensioner
Intresseanmälan

För att få mer information om Improvisationsteater nybörjare, 5 ggr, fyll i följande uppgifter: