Improvisationsteater nybörjare, 10 ggr

Improvisationsstudion, i Stockholm
Längd
10 tillfällen
Pris
2 950 SEK
Längd
10 tillfällen
Pris
2 950 SEK
Få mer information om kursen 👍

Info om Improvisationsteater nybörjare, 10 ggr

För dig som har ingen eller liten erfarenhet av improvisation och teater. Vi går igenom grunderna: acceptera/blockera, spontanitet, status och storytelling. Kursen ger en djuplodande insikt i improvisatörens tankevärld och tränar deltagarnas kreativitet, samarbete och historieberättande samt ger ett ökat självförtroende att stå på scen. En kurs i improvisationsteater är galet rolig och mycket enklare än du tror. Nybörjarnivån kräver inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet.



Är du intresserad och vill veta mer om kursen?

» Vänligen fyll i en intresseanmälan nedan

Målgrupp

Nybörjare-ingen tidigare erfarenhet krävs

Info

Vi har 10 ggrs kurser mån, tis, ons varierande tider. Se vår hemsida för mer info om kursstarter. Kursstart vecka 5 och vecka 11 2024

Kostnader

ordinarie 2950 kr 

studerande, pensionär, arbetslös 2360 kr

Kursledare

Våra lärare är alla yrkesverksamma improvisatörer med många års erfarenhet av att både stå på scen och jobba som pedagoger. Alla våra kursledare är även med till och från i våra professionella föreställningar på Improvisationsstudion.

Intresseanmälan

Intresseanmälan

Intresserad av Improvisationsteater nybörjare, 10 ggr och vill veta mer? Kontakta kursarrangören direkt! En intresseanmälan är kostnadsfri och inte bindande.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.