Visar 1-1 av 1 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar kurser i sökresultatet.
Visar 1-1 av 1 träffar

Mer om TikTok-dans

TikTok är en app och och socialt medium där användarna spelar in och delar videor med varandra. Här publiceras innehåll som roliga sketcher, recept, tutorials och mycket mer. Men alla som någon gång öppnat TikTok vet att dans och musik dominerar plattformen. 

Här blir både låtar och koreografier virala och dansas av unga som vuxna världen över. I Sverige använder hälften av alla ungdomar mellan 12 till 15 år appen dagligen, vilket lett till att TikTok-dans tagit stor plats i deras liv. 

Hur gör man en tiktok-dans?

Det finns oändliga möjligheter att vara kreativ i att skapa videor på TikTok. Du kan kombinera bilder, video, musik, text och grafisk element för att skapa underhållande innehåll. Det finns även flera filter och kamerafunktioner där du kan göra så mycket mer än att bara spela in en enkel video. 

Men danserna då?  Vi är många som tycker TikTok ser lätt ut, tills vi testat själva. Koreografin kan se lekande lätt ut, men när du väl trycker på record flyter rörelserna ihop till något helt annat. Armarna gör inte som du vill och hur var det nu, skulle huvudet till höger eller vänster? Alla är inte dansare, men så länge viljan finns där kan du lära dig! I listan ovan hittar du kurser i tiktok-dans som kan ta dig till FYP.

Vad får jag lära mig på kurserna?

Vad som trendar på TikTok idag, kan vara bortglömt imorgon. Kursernas innehåll kan därför variera. Du får helt enkelt lära dig det som är mest populärt för stunden. Vill du lära dig en speciellt dans? Visa den för dansläraren så går det säkert att anpassa kursinnehållet!

Finns kurser i TikTok-dans för barn?

Kurserna som listas i dagsläget är bör barn och ungdomar mellan 8 till 15 år.

Jämför kurser