Det gör dina grannar på fritiden – Skara

Bor du i Skara? Härligt! Då kan vi nu avslöja vad dina grannar gör på fritiden. Eller, vi kan inte garantera att det är just dina grannar. Men, vi har spanat in vilka fritidskurser Skaraborna har sökt på under året som gått. Nedan listar vi deras absoluta favoriter.

Skara dansar åt andra hållet

Dans, landets stora favorit, har Skara tröttnat på. Det senaste året har kategorin Dans tappat sin förstaplats och helt lämnat topplistan. Skara dansar helt enkelt åt andra hållet, ut ur topplistan. Matlagning har istället klättrat från sin sjunde plats föregående år och nu intagit tronen. Andra, helt nya, intressen i staden är målarkurser, smide och akvarell. Det verkar helt enkelt som att Skara fått upp ögonen för att jobba med händerna.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Skara

  1. Matlagning
  2. Skrivarkurs
  3. Gitarr
  4. Yoga
  5. Piano
  6. Foto
  7. Jägarexamen
  8. Målarkurser
  9. Smide
  10. Akvarell

Skaraborna har hittat Qigong

Strax utanför topplistan hittar vi fritidskurser i Qigong. Skaras invånare har verkligen fått upp ögonen för denna kinesiska meditationsform: Kategorin har klättrat rekordsnabbt från plats 71 till 14 på bara ett år! Kanske lyckas Qigong kvala in på topplistan nästa år?

Det gör dina grannar på fritiden

Vad sysslar grannarna med på fritiden egentligen? Det har vi på kurser.se tagit reda på genom att kika på vilka fritidskurser din stad eller  kommun har sökt efter allra mest under det gångna året. Vilka kurskategorier är populärast? Vilka har grannarna tröttnat på? Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid, landet över. Och vem vet, kanske granskar vi just dina grannar nästa gång?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: