Det gör dina grannar på fritiden – Fagersta

Kurser i dans, självförsvar och livsfrågor – vad har de gemensamt? Fagerstabornas intresse! Bor du i Fagersta? Då kan vi nu avslöja vad dina grannar hittar på under deras fritid. Nej okej, det kanske inte är 100 procent säkert att det är just dina grannar. Vi har kikat på vilka fritidskurser som har varit mest populära i Fagersta under det gångna året.

Har Fagersta Sveriges mest väluppfostrade hundar?

I Fagersta antar Hundkurser en solklar förstaplats bland sökningarna. Kanske hittas Sveriges mest väluppfostrade hundar här? Även Dans, Matlagning och Jägarexamen är populärt i kommunen. Dessa kategorier toppar även listan för hela landet, så det kanske inte är någon större skräll. Något som däremot inte är lika väntat är att Självförsvar kvalar in på listan, och på plats sex dessutom. Sett till hela landet ryms kategorin inte ens på topp 100. Så försök inte smyga dig på en Fagerstabo, risken finns att du hamnar på näsan.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Fagersta

  1. Hundkurser
  2. Dans
  3. Matlagning
  4. Jägarexamen
  5. Spanska
  6. Självförsvar
  7. Instrument
  8. Keramik
  9. Piano
  10. Barndans

Fagersta – här får du en filosofisk livstid

Strax utanför topplistan, på plats 14, hittar vi årets kanske mest spännande bubblare: Livsfrågor. Inom kategorin finns alltifrån samtalsgrupper för HBTQ-föräldrar till kurser i existentiell psykologi. Fagerstaborna verkar helt enkelt vara filosofer av rang!

Det gör dina grannar på fritiden

Vad pysslar dina grannar med på fritiden egentligen? Det tar kurser.se reda på genom att kartlägga vilka fritidskurser din stad eller ditt län sökt efter allra mest under det senaste året. Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid. Vem vet, kanske är det just dina grannar vi granskar härnäst?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: