Det gör dina grannar på fritiden – Arboga

Bor du i Arboga? Då har du förmodligen kreativa, dansanta och naturintresserade grannar! Dessutom verkar det som att man plötsligt vill börja yoga om man bor i Arboga. kurser.se har kollat vilka fritidskurser som var populärast bland Arbogaborna under det gångna året. Toppar något av dina intressen listan?

Yoga är hett i Arboga

Dans, kreativitet, djur och natur – så låter receptet på en lyckad fritid för Arbogaborna! I alla fall om vi ser till vilka fritidskurser de visat intresse för under det gångna året. Yogaintresset är rätt stort, sett till hela landet men att Yoga ligger på första plats är unikt för Arboga. Jägarexamen och Matlagning ligger ofta i toppen, men i Arboga går både dansintresset och kärleken till våra fyrbenta vänner före.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Arboga 2018

  1. Yoga
  2. Dans
  3. Hundkurser
  4. Jägarexamen
  5. Matlagning
  6. Akvarell
  7. Bugg
  8. Hantverk
  9. Personlig utveckling
  10. Gitarr

Trendspaning: Bakning och Dessert ökar i popularitet

I Arboga är det tydligt att intresset för bakning har ökat rejält. Under det gångna året har Bakning och Dessert gjort en fantastiskt resa från plats 29 till plats 14. Med andra ord inte riktigt hela vägen in på topplistan, men nästa år kanske Hela Sverige Bakar-effekten har drabbat Arbogaborna ordentligt?

Det gör dina grannar på fritiden

Vad gör dina grannar på fritiden? kurser.se tar reda på det genom att kartlägga de populäraste fritidskurserna landet runt. Vilka kurser är vanligast i din stad, vilket fritidsintresse har din omgivning tröttnat på och går det att förutspå några trender för framtiden?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: