Det gör dina grannar på fritiden – Enköping

Bor du i Enköping? Då kan vi nu avslöja vad dina grannar gör på fritiden. Eller, i varje fall vilka fritidskurser de ägnar sig åt. Över 2 000 Enköpingsbor har sökt kurser på kurser.se under det gångna året. Vi har sammanställt vad de sökt absolut mest på.

Enköpingsborna gillar en kreativ fritid

Dans fortsätter att vara en favorit landet över i år igen, och även så i Enköping. Kurser i keramik och foto ryms också på topplistan, Enköpingsborna verkar föredra en kreativ fritid. Några favoriter har dock försvunnit från listan, som kurser i massage, kost och näringslära. Även skrivarkurser, som har haft en stadig tredjeplats, halkade ur listan. Trots detta har massage, kost och skrivarkurser haft en ökad sökvolym jämfört med året innan – något som stämmer överens med det allmänt ökade intresset för fritidskurser i Sverige.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Enköping

  1. Dans
  2. Akvarell
  3. Keramik
  4. Målarkurs
  5. Foto
  6. Jägarexamen
  7. Matlagning
  8. Barndans
  9. Hundkurser
  10. Inredning

Bubblare: Självförsvar

En kategori som närmar sig topplistan av fritidskurser i Enköping är Självförsvar. Intresset för kategorin har också bara ökat sen föregående år. Så – vem vet, kanske får vi se självförsvar klättra upp till topp 10-listan nästa år?

Det gör dina grannar på fritiden

Har du funderat på vad din granne gör på sin fritid? Vi gör kartläggningar av vilka fritidskurser som din stad eller ditt län har sökt mest på under året som har gått. Vilka kurser är mest populära? Vilket fritidsintresse har grannarna tröttnat på? Finns det någon ny trend just nu? kurser.se granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid, över hela Sverige. Kanske spanar vi in just dina grannar nästa gång!


Annonser

Du kanske också är intresserad av: