Är Falköpingsborna bäst på teckenspråk?
28 maj 2019

Det gör dina grannar på fritiden – Falköping

Bor du i Falköping? Då kan vi nu avslöja vad dina grannar gör på fritiden! Eller, åtminstone vad för fritidskurser de ägnar sig åt. Vi har sammanställt vad de har sökt på absolut mest under det gångna året. Jakt, mat, teckenspråk och sång – i Falköping är intresseområdena minst sagt spridda.

Är Falköping bäst på teckenspråk?

I Falköping verkar intresset för matlagning ha ökat på sistone, på ett år har kategorin klättrat från plats sex till en stadig plats två. Kan 2019 vara året då matlagning tar över tronen från den evigt populära jägarexamen? Att teckenspråk ryms på topp tio-listan är Falköping ganska ensamma om, för hela landet ligger kategorin på plats 279. Betyder det att man i Falköping är bäst på teckenspråk?

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Falköping

  1. Jägarexamen
  2. Matlagning
  3. Dans
  4. Engelska
  5. Teater
  6. Foto
  7. Teckenspråk
  8. Sånglektion
  9. Barngymnastik
  10. Inredning

Falköpingsborna tröttnar lätt

Jägarexamen, matlagning och dans är de enda tre kategorier som hänger kvar sedan föregående års topplista. De andra sju kategorierna är helt utbytta. Det verkar helt enkelt som att Falköping gärna testar nya intressen, istället för att fortsätta med samma gamla vanliga. Yoga, Keramik och Massage är kategorier som orten verkar ha lessnat på.

Det gör dina grannar på fritiden

Brukar du fundera på vad dina grannar sysslar med på fritiden? Det hjälper kurser.se dig ta reda på genom en kartläggning av vilka fritidskurser som din stad eller ditt län har sökt mest på under året som har gått. Vilka är de allra vanligaste kurserna? Vilken fritidsaktivitet har grannarna tröttnat på? Finns det någon som trendar just nu? Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid, över hela Sverige. Kanske är det dina grannars fritidsintressen vi kikar på härnäst?

Senast uppdaterad: 28 maj 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-05-16

Det gör dina grannar på fritiden – Falun

Bor du i Falun? Har du någonsin funderat på vad dina grannar gör på fritiden? Nu kan du sluta undra! Okej, det kanske inte är helt säkert att det är just dina grannar, men närmare 4 000 personer har sökt kurser på kurser.se under det gångna året. Här är en sammanfattning av Falubornas vanligaste sökningar. Faluborna är väldigt konsekventa i sina fritidsintressen.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-07

Det gör dina grannar på fritiden – Katrineholm

Är du Katrineholmare? Då kan vi nu avslöja vad dina grannar gör på fritiden! Eller, det kanske inte är just dina grannar men de personer som du möter i affären inför fredagsmyset. kurser.se har tittat på vad som trendar i Katrineholm. Katrineholm är i inte bara ett läge för liv och lust utan även ett centrum för måleri som har kammat hem hela tre placeringar på topplistan.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-07

Det gör dina grannar på fritiden – Laholm

Vad har kurser i bugg, engelska och akvarell gemensamt? Laholmarnas kärlek! Bor du i Laholm? Då kan du nu äntligen få veta vad dina grannar sysslar med på fritiden. Eller, det kanske inte helt säkert är just dina grannar. Vi på kurser.se har granskat vilka fritidskurser som varit populärast i Laholm senaste året. Laholm har länge haft en förkärlek till dans, och på senaste tiden verkar det vara Bu ...
Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.