Det gör dina grannar på fritiden – Falköping

Är Falköpingsborna bäst på teckenspråk?

Bor du i Falköping? Då kan vi nu avslöja vad dina grannar gör på fritiden! Eller, åtminstone vad för fritidskurser de ägnar sig åt. Vi har sammanställt vad de har sökt på absolut mest under det gångna året. Jakt, mat, teckenspråk och sång – i Falköping är intresseområdena minst sagt spridda.

Är Falköping bäst på teckenspråk?

I Falköping verkar intresset för matlagning ha ökat på sistone, på ett år har kategorin klättrat från plats sex till en stadig plats två. Kan 2019 vara året då matlagning tar över tronen från den evigt populära jägarexamen? Att teckenspråk ryms på topp tio-listan är Falköping ganska ensamma om, för hela landet ligger kategorin på plats 279. Betyder det att man i Falköping är bäst på teckenspråk?

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Falköping

  1. Jägarexamen
  2. Matlagning
  3. Dans
  4. Engelska
  5. Teater
  6. Foto
  7. Teckenspråk
  8. Sånglektion
  9. Barngymnastik
  10. Inredning

Falköpingsborna tröttnar lätt

Jägarexamen, matlagning och dans är de enda tre kategorier som hänger kvar sedan föregående års topplista. De andra sju kategorierna är helt utbytta. Det verkar helt enkelt som att Falköping gärna testar nya intressen, istället för att fortsätta med samma gamla vanliga. Yoga, Keramik och Massage är kategorier som orten verkar ha lessnat på.

Det gör dina grannar på fritiden

Brukar du fundera på vad dina grannar sysslar med på fritiden? Det hjälper kurser.se dig ta reda på genom en kartläggning av vilka fritidskurser som din stad eller ditt län har sökt mest på under året som har gått. Vilka är de allra vanligaste kurserna? Vilken fritidsaktivitet har grannarna tröttnat på? Finns det någon som trendar just nu? Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid, över hela Sverige. Kanske är det dina grannars fritidsintressen vi kikar på härnäst?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: