Det gör dina grannar på fritiden – Katrineholm

Är du Katrineholmare? Då kan vi nu avslöja vad dina grannar gör på fritiden! Eller, det kanske inte är just dina grannar men de personer som du möter i affären inför fredagsmyset. kurser.se har tittat på vad som trendar i Katrineholm.

Inte bara ett läge för liv och lust

Katrineholm är i inte bara ett läge för liv och lust utan även ett centrum för måleri som har kammat hem hela tre placeringar på topplistan. Språk verkar också intressera Katrineholmsborna, med både spanska och engelska i toppen. Men intresset för fotografi verkar ha svalnat i Katrineholm då kategorin lämnat topplistan och hamnat på en 17:e plats. Kan det bero på det stora utbudet av foto- och redigeringstutorials som finns tillgängligt online?

Intresset för fritidskurser hos Katrineholmarna fortsätter att öka – något som stämmer överens med det allmänt ökande intresset för fritidskurser i Sverige.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Katrineholm

  1. Målarkurser
  2. Akvarell
  3. Matlagning
  4. Yoga
  5. Jägarexamen
  6. Övrig konst och målning
  7. Spanska
  8. Engelska
  9. Läger
  10. Bakning och dessert

Bubblare: Aktiekunskap

En kategori som ligger och bubblar under topplistan är aktiekunskap. Är det så att Katrineholmarna har börjat intressera sig för att köpa aktier? Vilken tur att kurser.se erbjuder över 50 kurser inom ämnet! Kanske kan vi förvänta oss att se aktiekunskap på nästa års topplista.

Det gör dina grannar på fritiden

Vad gör egentligen dina grannar på fritiden? Vi gör kartläggningar av vilka fritidskurser som din stad eller ditt län har sökt mest på under året som gått. Vilka kurser trendar och vilka har grannarna börjat tröttna på? kurser.se granskar trender och förändringar i svenskarnas fritidsintressen runt om hela landet. Vem vet – kanske är det dina grannar vi kikar på nästa gång?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: