Det gör dina grannar på fritiden – Östhammar

Bosatt i Östhammar? Kolla hit! kurser.se tagit fram statistik på vad invånarna i din stad är mest intresserade av att göra på fritiden. Statistiken har vi sammanställt till en trevlig lista på de mest eftersökta fritidsaktiviteterna i Östhammar.

Sveriges snyggaste hem

Har Östhammarborna de bäst inredda hemmen i Sverige? Det är ingen vågad gissning eftersom inredning är den främsta anledningen att de letar sig till oss på kurser.se. Förutom inredning har Östhammarborna visat ett stort intresse för dans. Dans kniper hela tre platser på listan, med Barndans i toppen.

I övrigt har Östhammarborna en förkärlek för matlagning, yoga och akvarellmålning. Men kanske mest förvånande är biodling som sticker in på tionde plats, det gör Östhammarbornas intresse unikt. Biodling syns inte ens på topp 20 för hela Sverige.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Östhammar

  1.   Inredning
  2.   Barndans
  3.   Dans
  4.   Keramik
  5.   Matlagning
  6.   Yoga
  7.   Yoga och meditation
  8.   Afrikansk dans
  9.   Akvarell
  10.  Biodling

Förutom hem och honung

I Östhammar är det tydligt att invånarna har många olika intresseområden. Från lugnare aktiviteter som yoga och meditation till hem och matlagning. Vi ser också stort intresse för fritidsaktiviteter för barn. Barndans hamnar trots allt på en andraplats med två stora barnaktiviteter som hamnar precis utanför listan: läger och pysselkurser. Kanske blir det barnen som bestämmer vad ni ska göra nästa sommar?

Det gör dina grannar på fritiden

Vad pysslar grannarna med på sin fritid egentligen? Det tar vi på kurser.se reda på genom en kartläggning av vilka fritidskurser din stad eller din kommun har sökt allra mest efter under det senaste året. Vi spanar efter trender och förändringar i svenskarnas fritid landet över. Vem vet, kanske granskar vi dina grannar nästa gång?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: