18 jun 2019

Det gör dina grannar på fritiden – Borås

Bor du i Borås? Nu kan vi avslöja vad dina grannar sysslar med på fritiden. Eller för att vara mer nyanserad, vilka fritidskurser de ägnar sig åt. Över 10 000 Boråsbor har sökt på kurser.se under det gångna året. Vi har sammanställt vad som ligger på topplistan i Borås, och en sak är säker, dans fortsätter att intressera.

Boråsbor vill inte sitta still

Dans har klättrat bland kursfavoriterna i vårt avlånga land, och i år intar kategorin vinnarplatsen i Borås. Vad sägs som att liva upp din fritid med en kurs i orientalisk magdans, pardans för nybörjare eller streetdance? Matlagning har halkat ner på listan medan kurser i Jägarexamen tar ett steg upp till en stadig andraplats. Intresset har också ökat för Akvarell vilket gör Borås till en stad som är på kreativt uppsving.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Borås

  1. Dans
  2. Jägarexamen
  3. Matlagning
  4. Akvarell
  5. Skrivarkurs
  6. Foto
  7. Självförsvar
  8. Målarkurser
  9. Barn
  10. Piano

Årets bubblare: Självförsvar går hem i Borås

En lite oväntad kategori på topplistan är Självförsvar som tidigare legat på plats 21. Spanska och Yoga har lämnat listan och istället har kategorin Barn tillkommit. Boråsborna verkar helt enkelt ha börjat prioritera annorlunda!  

Det gör dina grannar på fritiden

Har du någonsin undrat vad dina grannar gör på fritiden egentligen? Det hjälper vi dig ta reda på genom ett kartläggande av vilka fritidskurser din stad eller kommun har  sökt flitigast efter under året som gått. Vilka kurser är populärast?? Vad har grannarna ledsnat på? Finns det några spännande trendspaningar? Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid, över hela landet. Kanske är det just dina grannar vi spanar in nästa gång?

Senast uppdaterad: 18 jun 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2019-05-16

Det gör dina grannar på fritiden – Avesta

Bor du i Avesta? Då har du förmodligen både kreativa och dansanta grannar! Vi har kollat vilka fritidskurser som var populärast bland Avestaborna under det gångna året. Toppar något av dina intressen listan?   Dans är populärt i hela Sverige, men i Avesta är det extra populärt med två placeringar på listan. Övriga danskurser, som kanske inte låter så spännande, har klättrat ända från plats 40 ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-10

Det gör dina grannar på fritiden – Arboga

Bor du i Arboga? Då har du förmodligen kreativa, dansanta och naturintresserade grannar! Dessutom verkar det som att man plötsligt vill börja yoga om man bor i Arboga. kurser.se har kollat vilka fritidskurser som var populärast bland Arbogaborna under det gångna året. Toppar något av dina intressen listan? Dans, kreativitet, djur och natur – så låter receptet på en lyckad fritid för Arbogaborna!
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-06-10

Det gör dina grannar på fritiden – Skövde

Är du Skövdebo? Då kan vi nu berätta vad dina grannar gör på fritiden. Eller ja, det kanske inte är just dina grannar. Men kurser.se har kikat på vilka kurser Skövdeborna helst sysslar med på fritiden. Jägarexamen är populärast bland Skövdeborna. Kan det vara för att närmare hälften av Skövde består av skog? Oavsett vad det beror på så verkar det intressera Skövdeborna mest bland dessa kategorier! ...
Läs mer
Vill du inspireras?
Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få kurstips med spännande innehåll direkt i brevlådan.