Det gör dina grannar på fritiden – Eskilstuna

Bor du i Eskilstuna? Då kan vi nu visa vad dina grannar gör på sin fritid! Okej, det kanske inte är helt säkert att det är just dina grannar. Men vi har tittat på vilka fritidskurser som toppar listorna hos Eskilstunaborna under det gångna året.

Kreativiteten flödar i Eskilstuna

Eskilstunaborna visar tydligt sin kärlek för kreativa aktiviteter. Dans, målarkurser och matlagning är bara några kreativa kurser som toppar listan. Eskilstuna visar även ett ökat intresse för skrivarkurser, som gjorde att den hoppade från plats 17 upp till topp 10. Detta stämmer också väl överens med det allmänt ökade intresset för skrivarkurser som just nu är den mest populära kategorin på kurser.se. En sak är säker, Eskilstunaborna har yogat färdigt! Yoga har rasat ner från sjunde platsen och placerat sig på plats 50.

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Eskilstuna

  1. Dans
  2. Målarkurser
  3. Akvarell
  4. Engelska
  5. Salsa
  6. Språk
  7. Matlagning
  8. Jägarexamen
  9. Skrivarkurs
  10. Barn

Trendspaning: Ekonomi

En kategori som närmar sig toppen allt mer är ekonomi. Är det så att Eskilstunaborna vill få bättre koll på sin vardagsekonomi? Kanske kan vi vänta oss att ekonomi kammar hem en plats på topp 10-listan nästa år.

Det gör dina grannar på fritiden

Har du funderat på vad dina grannar sysslar med på fritiden? kurser.se gör kartläggningar av vilka fritidskurser som din stad eller ditt län har sökt mest på under året som har gått. Vilka kurser är populärast? Finns det några nya trender? Vilka kurser har grannarna börjat tröttna på? Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid, över hela Sverige. Kanske är det dina grannar vi spanar in nästa gång?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: