Det gör dina grannar på fritiden – Västerås

Bor du i Västerås? Är du en av dem som gärna ägnar dig åt dans, matlagning och yoga? Det är nämligen dessa fritidskurser som användarna visat intresse för på kurser.se. Nästan 20 000 Västeråsbor har under det gångna året sökt efter kurser hos oss. Vi har sammanställt vilka favoriterna är.

Västeråsbor är konsekventa i sina intressen

Topplistan är inte helt oförändrad jämfört med föregående år. Hundkurser, kurser i gitarr och jägarexamenskurser ligger fortfarande bland favoriterna i Västerås. Västeråsbornas förkärlek för matlagning står sig stark. I kategorin ryms kurser i allt från rawfood till hur man blir en mästare på såser, eller varför inte en inspirerande matlagningskurs på distans?

Topp 10 mest sökta fritidskurser i Västerås 2018

  1. Matlagning
  2. Dans
  3. Hundkurser
  4. Yoga
  5. Jägarexamen
  6. Smide
  7. Foto
  8. Sång
  9. Skrivarkurs
  10. Gitarr

Årets bubblare: Kurser i smide blir allt trendigare

Ett  lite oväntat intresseområde på topplistan är smide som tidigare legat på plats 18. Akvarell och textil har lämnat listan och istället har fotokurser tillkommit. Västeråsborna verkar helt enkelt börja prioritera en annan typ av skapande än vad de tidigare gjort!

Det gör dina grannar på fritiden

Har du någonsin undrat vad dina grannar sysslar med på fritiden? Det hjäper vi dig ta reda på genom en kartläggning av vilka fritidskurser din stad eller ditt län sökt mest på under året som gått. Vilka är de populäraste kurserna? Vilket fritidsintresse har grannarna tröttnat på? Vilka kurser trendar just nu? Vi granskar trender och förändringar i svenskarnas fritid, över hela Sverige. Kanske är det dina grannar vi spanar in nästa gång?


Annonser

Du kanske också är intresserad av: